Minifestivalen: Spis for en hundrings!

I perioden 11. til 17. juni kan du spise deg god og mett for bare en hundrelapp på disse spisestedene:



Kokk Robin Grøtta inviterer deg til Kokkejævelns Kremet kyllingwok! Denne retten er ikke for pyser! 


Kokkejævel Hoftepluss
Kremet kyllingwok
Nudler, grønnsaker og karrikylling i kremet saus. De fleste overlever, men ikke alle.
Allergener: Hvete, melk, soya




Kents
Biffgryte

med ris og fresh salat.
Allergener: Gluten



Kokk Tom Are inviterer til frokost for en hundrings hele uka! 


Thon Hotel
Spis frokost for en hundrings

Mandag til fredag kl. 06.30 - 10.00
Lørdag og søndag kl. 07.00 - 11.00


Sushikokkene Pavel og Konrad står klare for å hakke maten din i småbiter! 


Sushi Point
Sushi lunch box

2 biter laks maki, 2 biter California maki, 2 biter Sakura maki,
2 biter Philly maki, 2 biter laks nigiri og 2 biter Ebi nigiri.
Allergener: Gluten hvete, skalldyr, egg, fisk, meieri, soya, sesam.




Stakeriet
Fish & Chips

En britisk klassiker!



Juha Pirskanen jobber som kokk hos Studenthuset City og anbefaler deres kyllingburger med devils jam!  


Studenthuset City
Red hot chicken burger

Kyllingburger laget av brystfilet, devils jam, salat, dressing og burgerbrød selvfølgelig!
Gode naturlige smaker, og den er ikke så sterk som du tror!
Allergener: Gluten (hvete), melk, egg. Kan inneholde spor av sesamfrø, nøtter og lupiner.




Taverna'n
Pasta med kyllling
m/ asparges, rødløk og kremet ostesaus.
Allergener: Gluten, melk.



Soussjef Hasse Kåberg er klar for å mate skrubbsultne gjester! 


Scandic
Røkt torsk

med gulrotstuing, baconfett og dampet potet.
AlVår åpningstid i Resaurant Alta for á la carte og andre middager er kl. 17.00 - 23.00 hver dag i uken.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.