Henry Hammari AS
Gå til

Norges mest solgte pickup er blitt enda bedre

Isuzu D-Max er ikke bare Norges mest populære pickup: Du kan også velge og vrake mellom mange spennende modeller – inkludert de råtøffe spesialbyggene fra Arctic Trucks og storselgeren «Black Edition». Henry Hammari AS er ny forhandler for Isuzu i Alta.

Etter oppdateringen tidligere i år er Norges mest solgte pickup blitt bedre og gir enda mer for pengene. Isuzu D-Max har gjennom de siste årene vist at de holder høyeste nivå i kvalitet. Det var derfor ikke et vanskelig valg da Henry Hammari AS fikk tilbud om å bli ny forhandler for merket.

Ny motor med lavt forbruk

D-Max har vært Norges mest solgte pickup i flere perioder de siste ti årene og har årlig satt nye salgsrekorder. Eksteriør og interiør har blitt fornyet på dagens utgave, i tillegg kommer den med en helt ny 164 hk Euro-6-motor med lavere forbrukstall, og uten behov for Adblue-tilsetning. (Les egen sak om det rekordlave drivstofforbruket.)

Isuzu økte salget i fjor med 16 % i Norge, og det ble registrert 1 139 nye D-Max i 2016. Totalt har det blitt solgt ca 7000 Isuzu D-Max i Norge de siste årene.

Satser på høy kvalitet

- Gjennom 10 år i Norge kan vi trygt si at Isuzu leverer kvalitet på høyeste nivå i dette tøffe segmentet. Fabrikken i Japan har produsert nyttekjøretøy siden 1922, og det vises gjennom

minimalt med reklamasjoner. Det passer perfekt inn i vårt kvalitetssterke sortiment som fra før av består av Mitsubishi, Dacia og Suzuki, sier Kim-Håvard Kristensen som er selger hos Henry Hammari.

3,5 tonn hengervekt

- Vi har gledet oss lenge til å få på plass Isuzu D-Max, som vi mener selv har den beste totalpakken i pickup-markedet om vi ser på utstyr, pris og spesifikasjoner. Mer utstyr, enda mer effektiv motor i kombinasjon med 6-trinns automat, 3,5 tonn hengervekt, økt nyttelast og ikke minst er prisene svært konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene, sier han.

Topputstyrt double cab med automatgir koster veil. fra kr 414 900 (inkludert mva).

- Det betyr faktisk at Isuzu har redusert prisen på nye Isuzu. Vi tilbyr også prisgunstige utstyrsmodeller tilpasset de fleste behov som Magnum, Trooper, ADR og Arctic Trucks, sier Kristensen.

Mye utstyr

Toppmodellen Isuzu Premium leveres med utstyr som 18” alufelger, LED-lys foran og bak, stigtrinn, premium skinnseter og skinn i dørpanel, el. innstilling av førerstol, 8 høyttalere, nøkkelfritt system, bakkestartassistent, hill descent control, 8” touch screen skjerm med DAB+, navigasjon, ryggekamera og bluetooth, norsk tectyl, alarm og mye mer.

Kjøpsmønsteret for Pick Up har endret seg de siste årene. Nå er det ikke kun entreprenører og bønder som ønsker Isuzu. Forhandlerne opplever at stadig flere privatpersoner nå velger Pick Up når de skal handle ny bil. Årsaken er at komforten og utstyrsnivået har blitt veldig bra, ikke minst får man en svært praktisk og tøff bil.

Startpris nye Isuzu fra kr 301.552 kr. (eks. moms).

Premium-pakken fås på alle modeller. Denne pakken fås nå på kampanje til bare 20.000 kroner (normalt 57.500 kr).

Magnum Edition fås også til alle modeller. Denne pakken fås nå på kampanje til 25.000 kroner (normalt 41.500 kr).

Trooper Edition (med lakkert hardtop og plastinnlegg i kassen) kan også leveres til alle modeller. Denne pakken fås på kampanje til bare 20.000 kroner (normalt 38.249 kr.).

Black Edition fås kun på Dobbel-Cab med automatgir i kombinasjon med Premium-pakken og Magnum-Edition.

Nye Isuzu D-Max leveres i mange ulike varianter – blant denne signert Arctic Trucks. Tøffere blir det ikke! 


1602,5 km på èn tank drivstoff!

Isuzu D-Max satte Norgesrekord i kjørelengde på en tank med nye D-Max i høst. 1602,5 kilometer og gjerrige 0,47 liter/mil ble resultatet.

Fredag 15. september startet ferden fra Oslo. Hvor langt kommer egentlig en Isuzu pickup med nyutviklet dieselmotor på èn tank drivstoff? Sjåførene på turen var Steinar Jortun og Anders Tollaas. Med sporing i bilen kunne man følge bilen live på isuzu.no, flere tusen var innom nettsiden underveis.

Etter en kort middagspause i Trondheim fortsatte ferden nordover i regnvær, tidvis på strekninger som var preget av anleggsarbeid. Polarsirkelen ble passert kl 05.30. Isuzuen, med ca 10.000 km totalt på telleren, imponerte sjåførene kraftig. Etter Skibotn og et godt stykke inn i Kåfjord kommune i Nord-Troms stoppet Isuzuen. Tanken på 76 liter var da tom, og totalt har Isuzuen kjørt fantastiske 1602,5 km på en tank drivstoff som tilsvarte 0,47 liter pr mil.

Steinar Jortun og Anders Tollaas kjørte fra Oslo til Kåfjord i Nord-Troms med nye Isuzu D-Max. 


Sjåførene var mektig imponert etter turen. At en så stor og tung bil kjører over 1600 km på en tank er rett og slett imponerende.

- Isuzuen er utrolig sterk. 1 og 2. gir er det bare såvidt man får brukt, stort sett har de ligget i 6. gir hele veien. Sittekomforten har også vært upåklagelig, ofte blir man sliten og bytter stilling ofte etter så mange timer i bil, men her har vi sittet godt, sier de to.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.