Finnmark Motorsenter
Gå til

Når sjefen tar på seg kokkehatten, så mener han alvor! Einar «Bacon» Bakken (i midten) og Sven Ole Heitmann (t.v.) ved Finnmark Motorsenter inviterer nye og gamle kunder til stor tredagersfest mandag, tirsdag og onsdag – blant annet med kanontilbud på utvalgte bruktbiler. Daglig leder Bjørn Tore Johansen serverer både vafler og mat til gjestene.  Foto: Mediehuset Altaposten

Nå inviterer denne trioen til fest!

Finnmark Motorsenter feirer at det er gått ett år siden nyoppstarten og inviterer til kjempefest i tre dager. Sven Ole, «Bacon» og Bjørn Tore sveiver i gang vaffelpressa, serverer mat og kjører spesialkampanje på flotte bruktbiler.

- Når Bjørn Tore tar på seg kokkelua, så mener han alvor! Da er det verdt å stikke innom og sjekke hva som er på gang, sier Sven Ole Heitmann og Einar «Bacon» Bakken – selgere av Ford, Polaris og Honda Power Products.

Mandag, tirsdag og onsdag blir det god stemning og høy partyfaktor hos Finnmark Motorsenter som etter et å ha lagt et meget vellykket år bak seg, slår på stortromma og inviterer til elleville brukbildager, med mye spennende på menyen.

Stort utvalg bruktbiler

Finnmark Motorsenter åpnet dørene i fjor høst – en nyåpning som har blitt tatt imot med åpne armer av kundene. Med person- og varebil fra Ford, snøscooter og ATV fra Polaris, Honda snøfreser og gressklipper, samt et meget godt utvalg av brukte biler, tilbyr motorsenteret i Bossekop kvalitet og bredde i utvalget.

Finnmark Motorsenter har et bredt utvalg gode brukte biler – i alle prisklasser. Nå kan du gjøre et kupp på et utvalg av bilene, sier Bjørn Tore Johansen.  Foto: Mediehuset Altaposten


Serverer vafler og mat

- Vi må feire at vi har lagt bak oss et flott år under navnet Finnmark Motorsenter, så da er det bare å komme på fest, sier Sven Ole og Einar. De har overtalt daglig leder Bjørn Tore Johansen til å kle på seg kokkehatten.

- Bjørn Tore skal fyre i gang vaffelpressa som skal brenne på full styrke hele dagen. Dessuten skal han servere fingermat mellom klokken 16 og 19 mandag, tirsdag og onsdag. Da kan kundene komme direkte til oss fra jobb, få i seg en liten matbit og se på det flotte utvalget av bruktbiler, sier Sven Ole og Einar.

Spesialkampanje

De har sydd sammen en spesialpakke på et utvalg av bruktbilene:

- Vi har en mengde flotte bruktbiler vi ønsker på tilby kundene våre sammen med en svært gunstig avtale hvor de får ett års brukbilgaranti, gratis service og dermed et meget forutsigbart bilhold, sier bilselgerne ved Finnmark Motorsenter.

Det er en utvalgt gruppe biler motorsenteret tilbyr med denne eksklusive pakken. Klikk her for å se alle bruktbilene til Finnmark Motorsenter. Modellene som er med i kampanjen er merket «kampanjebiler».

Premier til 13.000 kroner!

Sjefen slår virkelig på stortromma når han inviterer til fest! Premier for 13.500 kroner går til kundene i løpet av de tre dagene. Alle som handler en bil, scooter, ATV eller et Honda-produkt under disse 3 dagene er med i trekningen av:

  • En Honda gressklipper til en verdi av kr. 5990,-
  • En hjulstilling til en verdi av kr 2200,-
  • En AC service til en verdi av kr 1800,-

I tillegg kjører de quiz som alle som er innom kan være med på. Her er det gavekort på 2500 kroner, gratis EU-kontroll og en vinterpakke til bil (inneholder snekost, isskrape, 4 l spylevæske og termokopp) på premiebordet.

Snøscooterens Dag lørdag 4. november

Lørdag 4. november er det Snøscooterens Dag over hele Norge. Også ved Finnmark Motorsenter tar de dagen på ramme alvor og inviterer kundene på besøk – primært for å se nærmere på de flotte Polaris 2018-modellene – men også for å ta en snøscooterprat sammen med kaffe og vafler.

Og tradisjonen tro vil pølsekokeren gå seg glovarm på denne lørdagen. I tillegg blir det quiz med fine Polaris-effekter i premie.

Kom og se vår nye, flotte hall, med nye og brukte biler, Honda produkter og ATV og snøscooter fra Polaris!  Foto: Mediehuset Altaposten

 

Dette er Finnmark Motorsenter:

  • Etablert høsten 2016.
  • Produkter; Ford vare- og personbiler, brukte biler, Polaris ATV og snøscooter, Honda Power Products (gressklippere, snøfresere, aggregater etc.), dekk og dekkservice.
  • Tjenester: Verksted for bil, MC og snøscooter, EU-kontroll, service.
  • Antall ansatte: 18.
  • Adresse: Altaveien 77, 9513 Alta
  • Tlf: 78 44 94 30

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.