Annonse fra Alt´a Rør AS
Gå til

Alt´a Rør AS

Alt´ a Rør AS utfører større og mindre rørleggerjobber – både for næring og privat. Bedriften gjennomførte sitt så langt største oppdrag da de hadde ansvar for rørinstallasjonene ved utbyggingen av Alta Videregående skole. Om ikke kort tid tar de fatt på et nytt stort oppdrag, nemlig nye Alta Nærsykehus. Begge disse oppdragene har en ramme på rundt 20 millioner kroner.

Alt´a rør AS har oppdrag i hele regionen, også utenfor Alta. De har utført jobber i Hasvik, Storslett, Kautokeino, Kjøllefjord og Berlevåg. Bedriften har spesiell god kompetanse innen vannbåren varme, varmepumper, sanitæranlegg og sprinkler.

Ikke bare rør: Jørgen Johnsen bygger teknisk rom i de nye leilighetene i Tømmerveien på Kronstad. 


Bedriften har tre ansatte som arbeider utelukkende med service innen både næring og privat. En god del av disse er faste kunder. Rask respons og høy kvalitet i arbeidet er nøkkelord i denne delen av virksomheten for Alt´a rør AS.

Stort prosjekt: Nybygget på Alta videregående skole er et av bedriftens seneste oppdrag. 


Fakta om Alt´a rør AS

Tjenester: Rørinstallasjoner, nybygg, næringsbygg og privat, rehabilitering.

Etablert: 2004

Antall ansatte: 19, hvorav 2 lærlinger.

Omsetning: 24 millioner kroner

Hjemmeside

Facebook

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.