Annonse fra AB Elektro AS
Gå til

AB Elektro AS

AB Elektro AS leverer elektrotekniske installasjoner primært i Nord-Troms og Finnmark. Bedriften har de siste år levert flere store prosjekter, deriblant utbyggingen av Finnmarkshallen, ombyggingen av helsesenteret, Berlevåg skole, Tollevikbergan borettslag, Kautokeino omsorgsboliger. Bedriften har også opparbeidet seg stor kompetanse rundt industriell installasjon samt feilsøk. Oppdrettsnæringen er en svært betydelig del av dette, og er en viktig samarbeidspartner for AB Elektro. For denne næringen har de uført oppdrag i hele Finnmark, Troms og Skottland. For Grieg Seafood har de blant annet hatt 14 turer på Shetland hvor AB Elektro har hatt hovedansvar.

Forretningsideen til AB Elektro AS er å være den foretrukne elektroinstallatøren i Alta. Bedriften vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. AB Elektro AS satser på lokal rekruttering og å bidra med arbeidsplasser i kommunen, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Rett skal være rett: Nikolai Hansen og Vegard Samuelsen monterer lyktestolpe ved Finnmarkshallen. 


Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm, automasjon og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

På plass i nye lokaler: Nybygget på Aronnes, sammen med Alta Rør. 


Fakta om AB Elektro AS

Tjenester: Elektroinstallasjoner, Prosjektering, Automatisering, Nettverksinstallasjoner, Brann og nødlys.

Etablert: 1995

Antall ansatte: 20, hvorav 3 lærlinger.

Omsetning: 27 millioner kroner

Hjemmeside

Facebook

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.