Nordic Last og Buss AS
Gå til

Nordic Last og Buss AS

Nordic Last og Buss AS har 220 ansatte fordelt på 14 avdelinger i våre tre nordligste fylker; Nordland, Troms og Finnmark. Nordic Last og Buss regnes dermed som Nord-Norges største tungbilforhandler og vedlikeholder av lastebiler og busser. Avdelingene er spredd fra Fauske i sør til Vadsø i nord.

Nordic i Alta har totalt 13 ansatte fordelt på 2 avdelinger; en buss- og hengeravdeling i sentrum og en lastebilavdeling på Aronnes. Salg og verkstedtjenester for tyngre kjøretøy er kjernevirksomhet. Nordic Last og Buss skal gjennom den beste geografiske dekningen og høyeste kvaliteten på tjenestene, tilby buss- og lastebileiere i Nord-Norge et problemfritt bilhold. Dette oppnår selskapet gjennom klart definerte kvalitetskrav og rutiner, bruke av dyktige medarbeidere og tjenester tilpasset kundens behov. Aktiv kundetilpasning står i høyt fokus hos Nordic Last og Buss.

Stian Nilsen klargjør ny bil på verkstedet.  

 

Aleksander Thanke bytter styreenhet  

Fakta om Nordic Last og Buss AS:

Tjenester: Verkstedtjenester og salg av tyngre kjøretøy.

Etablert: 1999

Antall ansatte: 13.

Omsetning: 411 mill. (hele konsernet).

Tunge ting: Det er ikke de minste kjøretøyene som står i verkstedhallen.  

Hjemmeside

Facebook

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.