Oleif Simensen Transport AS

Transportselskapet i Maurveien 12 utfører transportoppdrag over hele landet, både på vei og på snø. Jaro betongsystemer AS er den største kunden. Oleif Simensen Transport frakter både betongelementer og pumper og transporterer betong for Jaro.

Siden 1995 har selskapet kjørt fast trafikk mellom Alta, Tromsø og Fauske. De frakter betongelementer fra Alta til Tromsø, stål fra Tromsø og sørover og stål fra jernverket i Mo i Rana tilbake til Tromsø og Alta.

Under opplæring: Knall å være lærling hos Oleif Simensen Transport AS, mener Jan Arvid Thomassen 

Underentreprenørene ved utbyggingen av Balsfjord-Skaidi-linja er også en stor oppdragsgiver. Her har Oleif Simensen Transport AS daglige transportoppdrag. De har også bukt beltevogn for større oppdrag på snø.

Selskapet kjører også fast mellom Hammerfest og Stavanger, med oppdrag for offshore-industrien.

Trives i jobben: Kristoffer Hammari Olsen 

 

Kompetanse blant de ansatte er viktig for selskapet som til enhver tid må sørge for at de ansatte har de nødvendige sertifikatene og godkjenningene i orden. Bedriften har høy fokus på HMS, med egne rutiner for internkontroll, oppfølging, avviksrapportering osv.

Styrer skuta: Oleif Simensen startet firmaet i 1987. 

 

Fakta om Oleif Simensen Transport AS

Tjenester: Transporttjenester for kunder i hele landet. Utfører alle typer transport, og kundemassen er hovedsakelig stålleverandører og betongprodusenter, samt byggebransjen og offshorebransjen. Utfører også transporttjenester på snø.

Etablert: 1987

Antall ansatte: 20 personer.

Omsetning: 32 millioner kroner

Tomta klar: Nytt bygg er snart på plass. 

 

Hjemmeside

Facebook

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.