Elektriker1 Alta AS
Gå til

Elektriker1 Alta AS

- mange års kompetanse innen elektriske installasjoner i boliger, leiligheter og næringsbygg

Elektriker 1 Alta holder til i nytt bygg i Vepseveien 2 og har mange års kompetanse innen elektriske installasjoner i boliger, leiligheter og næringsbygg. Bedriften har installert en rekke leilighetsbygg og boliger i Vest-Finnmark siden oppstarten av bedriften for 14 år siden, og er blant regionens ledende aktører innen dette området.

Utendørs montering: Bjørn Kristoffer Kristensen 

Elektriker 1 Alta AS planlegger for kunden, kommer med forslag og er opptatt av at kunden skal få en installasjon som passer sine spesielle behov og ønsker. Bedriften tar også høyde for fremtidige behov og leverer smarthusløsninger.

Elektriker 1 Alta AS arbeider for tiden med Sentrumsparken for Tecto som består av 26 leiligheter samt en del næringsarealer, en større feltutbygging for Arne Rasmussen AS i Sagali boligfelt, Reistadtunet boligfelt for Nordbohus, Breverudtunet boligfelt for Peab, et stort antall bolighus samt rehabilitering av en rekke kjøkken og bad.

I tillegg ferdigstilles leiligheter i Tømmerstien boligfelt for Roald Johansen AS i disse dager.

Jakter fagbrev: Lærling Tor-Inge Øvergård 

 

Fakta om Elektriker 1 Alta AS

Tjenester: Installasjon av boliger, leiligheter og næringsbygg.

Etablert: 2003

Antall ansatte: 10, hvorav 2 lærlinger.

Omsetning: 17 millioner kroner

Nybygg: Gjengen samlet foran det flotte nybygget på Aronnes. 

Hjemmeside


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.