Alta Caravan
Gå til

Alta Caravan

Kompetanse og kvalitet i alle ledd går gjennom som en rød tråd hos Alta Caravan som er en av Finnmarks ledende aktører på bobiler, campingvogner, tilhengere, snøscootersleder og øvrige fritidsartikler. De har i tillegg bilutleie via Sixt.

Bedriften har i dag ni ansatte og har økt både omsetningen betydelig siden oppstarten i 2007. Alta Caravan har en sunn og stabil økonomi, og holder til i flotte lokaler på Aronnes industriområde. Det er trygt og forutsigbart å være kunde ved Alta Caravan. Det er viktig for Alta Caravan at du som kunde opplever trygghet og forutsigbarhet når du handler, uansett hvilket produkt det gjelder.

Alle mann på dekk: Her er menneskene du møter hos Alta Caravan. 

 

De ansatte har nødvendig kompetanse på alle nødvendige områder og Alta Caravan har som mål om å levere høy kvalitet i alle ledd – fra salg av nytt og bruket, til deler, service og verkstedtjenester.

Alta Caravan er medlem i Norges Caravanbransjeforbund. NCB samler bransjen og samarbeider på tvers av vogn- og bobilmerker. NCB jobber for at kundene skal oppleve at de får den beste servicen, de beste rådene og gjør de beste handlene hos sine medlemsbedrifter.

Fakta om Alta Caravan

Tjenester: Salg av bobiler, campingvogner, tilhengere og rekvisita. Service og verksted.

Merker: Hobby, Dethleffs, Solifer, Polar og Rapido, BK Hengeren, Yanmar (snøfreser), Max Fritid (rekvisita). Sixt bilutleie.

Etablert: 2007

Antall ansatte: 9.

Omsetning: 43 millioner kroner


Hjemmeside

Facebook

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.