Annonse fra Brødrene Andersen AS
Gå til

Ustoppelige Subaru XV løser alle oppgaver

Subaru kombinerte det beste fra SUV og vanlig personbil da de produserte Subaru XV. Permanent firehjulstrekk (AWD), trinnløs automatgirkasse (CVT Lineartronic), samt en drivstoffeffektiv motor gir de aller beste forutsetningene for kjøring på variert og utfordrende underlag.

Kun det beste er godt nok når fabrikken i Japan lager biler. Det kan alle vi som bor på den nordlige breddegrad takke og bukke pent for. Med XV er fremkommelighet aldri ett tema.

Komplett modell
Fremkommelighet er ikke alt det handler om, men også HVORDAN du kommer deg frem. Her har Subaru XV mange gode egenskaper, ifølge selger Ann-Wibeke Porsanger.

- XV er en svært komplett bilmodell i sitt segment. Bakkeklaringen er god, høyden på bilen gir fin oversikt i trafikken – samtidig som Subaru har klart å beholde personbilegenskapene. Dette gir en svært god kjøreopplevelse, forteller hun.

Med permanent firehjulstrekk, bakkeklaring på 22 cm. Røft og tidsriktig design, smarte motoralternativer – spesielt med 114 hk bensinmotor, trinnløs girkasse, fornuftig prislapp levert Alta (370.900 kr) og en utmerket kjørekomfort tar Subaru opp XV minst en diversjon sammenlignet med konkurrentene.

Solid overalt
Kombinasjon av Subaru boxermotor og Symmetrical AWD gir deg en trygg opplevelse. I byen eller på landeveien, fra bygatene til svingete fylkesveier. Eller som vi har her i Finnmark; tøffe fjelloverganger. Subaru XV har balanse, likevekt, konstant drift på alle fire hjul og en effekt som gir deg kontroll.

Med denne unike kombinasjonen oppnår du optimalt veigrep og fremragende stabilitet, samt en overveldende følelse av trygghet og begeistring over den gode kjøreegenskapen. Den er tøff, kvikk og allsidig. Bilen gir deg frihet og fleksibilitet til å kjøre hvor enn din aktive livstil fører deg.

Høyt sikkerhetsnivå
- Mange av våre kunder er aktive mennesker hvor bilen skal løse flere ulike utfordringer. Da er det betryggende å vite at XV er klar til å takle de fleste kjøreforhold, samtidig som bilen har et høyt sikkerhetsnivå slik at kjøreturen kan nytes til det fulle, sier hun.

XV er designet for å håndtere dine behov enten familien skal på langtur eller du selv trenger plass til sykkelen hjem fra skogstur. Den er kompakt på utsiden, men romslig og fleksibel nok på innsiden.

Premium-utgaven
XV-versjon som Brødr. Andersen AS har på lager i Alta, er av Premium-utgaven. Det betyr fullspekket med utstyr. Bilen tilbyd enkel tilgang på informasjon og underholdning. Du kan også betjene din smarttelefon via berøringsskjermen og lytte til din egen musikk. Videre har den komplett skinninteriør med tøff søm, elektrisk justerbart førersete, oppvarmet frontrute, elektrisk soltak, mørke ruter og xenon nærlys.


 

Symmetrisk firehjulsdrift
Motorjournalister over hele verden fremhever alltid de gode kjøreegenskapene på Subaru-modellene når disse testes og prøvekjøres. Subaru har i over 45 år levert firehjulsdrevne personbiler og var den første bilprodusenten som startet serieproduksjon av firehjulsdrevne premiumbiler allerede i 1972.

Det er ikke uten grunn at Subaru sitt AWD-system er anerkjent verden over. Når veiforholdene er krevende, gir systemet deg full kontroll på alle underlag med sin permanente drift på alle fire hjul. Fordelene er bedre veigrep på «glassføre», samt større trygghet ved kjøring uansett kjøreforhold.

Dette er fordelene:
Det unike med Subaru sitt permanente symmetriske firehjulsdriftsystem er at alle hovedkomponentene i drivverket, som girkasse, mellomaksel og den bakre differensial ligger i en symmetrisk linje bak motoren. Dette gir en godt balansert vektfordeling fremme og bak for ikke å snakke om sideveis.
Bilens anerkjente boxermotor har et flatt design som gir bilen ett lavt tyngdepunkt og bedre balanse.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.