Annonse fra Finnmark Motorsenter AS
Gå til

Nye Ford Kuga tilbyr komfort i verdensklasse

Motorjournalistene sparer ikke på superlativene når nye Ford Kuga omtales. Den populære SUVen betegnes som den perfekte bilen for Norge. Ford-selger Sven Ole Heitmann er helt enig.

«God Ford-ånd, som betyr solide kjøreegenskaper. Fint avstemt fjæring spiser i seg den moderate krengningen, og bilen er også komfortabel.» VG.no

«Mye komfort, bra med plass og ikke minst en god porsjon kjøreglede, gjør Kuga til en favoritt for mange i testlaget.» Bladet Motor

«Alt i alt fremstår fornyede Ford Kuga som et bedre kjøp enn forgjengeren. Gode kjøreegenskaper, godt utstyrt til konkurransedyktige priser.» DinSide.no

Helt nytt interiør
Det har ikke manglet på positiv omtale etter at Kuga ble grundig oppgradert i vinter, med blant annet splitter nytt interiør, nytt og tøffere utseende og det siste innen avanserte underholdningssystemer. Fra 344.500 kroner får du familie-SUV-nyheten med den nye og meget drivstoffgjerrige 1.5-liters TDCI-dieselmotoren med 120 HK.

Powershift og AWD
Ønsker du Fords avanserte firehjulstrekksystem, AWD, kan du få dette både i kombinasjon med diesel og bensin. Både en 150 HK TDCI-dieselmotor og en 180 HK dieselmotor blir tilgjengelig med AWD.
- På begge variantene kan du også velge mellom manuelt gir eller Fords meget gode Powershift automatgirkasse, sier Heitmann.

Den rimeligste varianten med trekk på alle fire er en 150 HK TDCI med manuelt gir og utstyrsnivået Trend. Den har en frapris på 415.500 kroner levert Alta.

Mye nytt på Kuga
Den nye Ford Kuga har både fått en ny og mer massiv front. Den har nye adaptive Bi-Xenon hovedlys og nye LED kjørelys. Panseret er nytt. Bakluken og baklykter er også forandret. Innvendig har det meste forandret seg.

Hele den sentrale midtkonsollen har blitt fornyet. Fra den nye store høyoppløselige berøringsskjermen styrer du det meste av funksjoner og underholdning i bilen, enten ved hjelp av sveipebevegelser som du bruker på en smarttelefon eller ved å prate norsk til den.Nyheten fra Polaris som gjør arbeidet både enklere og mer komfortabelt

Titan er den store 2018-nyheten hos Polaris. Forhandler Sven Ole Heitmann opplever enorm respons på den nye arbeidsscooteren som løfter segmentet til et helt nytt nivå.

Endelig kommer Polaris´ anerkjente AXYS-chassis i kombinasjon med bredt belte – en kombinasjon mange har ventet på. Nye Titan er som en vår drøm for alle som ønsker en arbeidshest med allsidige egenskaper.

Titan utgjør en helt ny type crossover-snøscootere som tilbyr den perfekte kombinasjonen av trekkevne, komfort og smidighet. En bedre arbeidskamerat i tettpakket skog med dyp løssnø finner du ikke.

AXYS-chassiset har en unik evne til å plassere føreren i riktig posisjon i de aller fleste situasjonene. Det bidrar til balansert kjøring under de mest krevende forholdene. Titan trives både i dyp snø, på løype og når den skal ta de tunge takene – gjerne med sleden etter seg.

 

- Jeg har bare så vidt fått kjørt den, men de som har prøvd den skikkelig rapporterer som svært positive inntrykk. Vi er veldig glade for at Titan presenteres som en ny modell for 2018-sesongen, sier Polaris-selger Sven Ole Heitmann. Han har omtrent tømt lageret for Titan-modellene før de er ankommet landet. Men det er fortsatt muligheter å sikre seg den.

- Det meste er solgt, men vi har fortsatt igjen noen modeller av XC-versjonen. Men her gjelder det å være kjapp – disse går nok raskt. Interessen for Titan har vært helt ekstrem, sier han.

Det er mulig å bygge Titan-modellene helt etter egnet ønske. Heitmann tror mange av Titan 800 XC-kundene vil velge lasteboks, grind på bakrammen og ekstra langt sete med ryggstøtte. Alt med smart klikksystem for enkelt av og påkopling.

Titan erstatter den gamle sliteren Wide Track, og løfter Polaris sin gode komfort og andre gode kvaliteter inn i bredbeltesegmentet.

Høydepunkter nye Polaris Titan 800 XC:

  • - Polaris´ suksessfulle AXYS-chassis
  • - Ny titan-leddet boogie
  • - Gripper ski
  • - Råtøff mattsvart vindskjerm
  • - Cobrabelte 508 bred med 46 mm kamhøyde
  • - Muligheter for å skreddersy modellen til dine behov

Nyheten Titan tar arbeidssegmentet til et helt nytt nivå. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.