Får flyt i sakene

Perioden etter påske er storsesongen for å renovere badet i de tusen hjem, men med fellesferien ikke langt unna ender det med at de fleste prosjekter ender opp halvferdig eller aldri påbegynt.

- Ofte har ikke kunden gjort seg opp større tanker enn at de vil pusse opp badet» humrer Øystein Johansen, daglig leder i ØYJO Entrepenør AS. Han forteller videre at de ofte blir kontaktet for å hjelpe kunder å finne ut hvordan de vil ha badet.

- Vi er opptatt av at kunden skal få sitt drømmebad. Derfor stiller vi opp med gratis befaring hos kunde for å igangsette planleggingen. Etter befaringen setter vi sammen en illustrasjon i form av en 3D tegning slik at kunden skal få visualisert drømmeprosjektet på best mulig måte.

3D skisser visualiserer prosjektet. Prøv ut en interaktiv versjon av 3D skissen nederst i saken! 

I ett hjem så er det badet som får noe av de hardeste påkjenningene. Med mye varierende klima og utsettelse for fukt, er det viktig at arbeidet blir utført til å kunne håndtere påkjenningene. ØYJO Entreprenør har lang erfaring med våtrom arbeid, og tar på seg alt fra små endringer til store oppussingsprosjekter. Når et bad skal pusses opp er det behov for snekkere, flisleggere, elektrikere, rørleggere og andre håndverker for å utføre arbeidet på forskriftsmessig vis. ØYJO Entreprenør er en totalentreprenør, og som med sine ansatte og samarbeidspartnere, planlegger og utfører arbeidet uten at du som kunde skal trenge å stresse med å sette opp individuelle avtaler.

Badet er et viktig rom i hjemmet, og ØYJO Entreprenør sørger for at badet ferdigstilles til avtalt tid.

- Bra planlegging og god koordinering er to av punktene som er viktige når vi skal igangsette et nytt prosjekt, sier Johansen.

Ett utvalg eksempler på bad som ØYJO Entreprenør har pusset opp. 

Akkurat som når man kjøper en vare i butikken, så er vi alle opptatt av å få det vi betaler for.

- Når man oppretter en avtale med oss, så setter vi en fastpris for prosjektet. Da slipper du som kunde å bekymre deg om overraskelser i prisen ved ferdigstillelse. Smiler Johansen.

ØYJO utfører mer enn bare opppussing av bad. De har bred erfaring innenfor alle håndverksfag, og med sine 9 ansatte, tar de på seg alle typer oppdrag. ØYJO har fokus på trygghet og sikkerhet, og solid kompetanse innenfor byggfaget. Så om du har behov for å legge nytt gulv eller du er på utkikk etter et helt nytt, nøkkelferdig hus, så kan ØYJO ordne det! Med høy kvalitet på materiell samt arbeid, så kan du være sikker på at det ferdige resultatet vi leve opp til forventningene dine! For å avtale en gratis befaring uten forpliktninger, ikke nøl med å ta kontakt med gutta i Bossekop.

ØYJO Entrepenørs hjemmeside: http://www.oyjo.as

Test ut ØYJOs interaktive 3D skisse her: http://applet.roomsketcher.com/3dwalk/view/?ctxt=bad_no&l=no&pid=3419522

Bytte tak, gulv eller vegg? Det er ikke kun bad ØYJO Entreprenør spesialiserer seg innenfor, gutta tar på seg alt av prosjekter!  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.