Annonse fra iNord
Gå til

Vil du jobbe med digital markedsføring?

iNord er i vekst og søker flere innholdsprodusenter til alle digitale kanaler.

iNord er et markedsføringsbyrå som leverer alle typer markedsføringstjenester til lokale, regionale og nasjonale kunder.- Med stadig økende pågang søker vi nå flere dyktige kollegaer. Vi brenner for digital markedsføring og har en ambisjon om å hjelpe kunder og bedrifter i vårt nedslagsfelt til å bygge sterke, lokale merkevarer. Kort sagt – så hjelper vi våre kunder med å få flere kunder, sier daglig leder Are Bessesen.

iNord har kontor i Kaigata 4 i Tromsø sentrum, men jobber for kunder i hele landsdelen.  

Digital markedsføring og innholdsmarkedsføring er et område i kraftig vekst, og nå trengs det flere flinke og hyggelige kollegaer til å dekke etterspørselen.

- Du må ha redaksjonell bakgrunn og være flink til å finne interessante vinkler, i tillegg til en genuin interesse for hva sosiale medier og digitale flater kan bidra til for våre kunder, sier Bessesen.

GOD HISTORIE: iNord søker deg som ønsker å fortelle en god historie på kundens vegne, enten det er gjennom tekst, foto eller video.  

I tillegg til innholdsproduksjon får nye medarbeidere sin egen kundeportefølje, som betyr at du deltar i kundemøter og er med på evaluering av kampanjer og aktiviteter. 

KONFERANSE: Det var fullt hus på The Edge da iNord i januar 2017 arrangerte Nord-Norges største konferansen innen digital markedsføring, DGTL. 

iNord har kontor i Tromsø sentrum, men jobber for alle mediehusene i Polaris Media Nord-Norge.

I tillegg til innholdsproduksjon tilbyr iNord medierådgivning, foredrag, kurs/konferanser.

Stillingene gir deg mulighet til å komme tett på medienes kommersielle, teknologiske og etiske utfordringer.

Synes du dette høres interessant ut? Ta kontakt med daglig leder Are Bessesen på telefon 905 14 021 eller epost: are@inord.no

Klikk her for å lese mer om stillingen.

TIL TOPPS: Skidag på jobben i godværet.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.