Ving
Gå til

Dette er nordlendingenes feriefavoritt!

Det er høytrykk i reisebransjen om dagen. Norges største feriearrangør har allerede solgt en av tre sommerreiser til Mallorca, og dit flyr du også direkte fra Evenes og Tromsø til sommeren.

- Mallorca – ingen over og ingen ved siden av. Den spanske øya er absolutt den vi selger flest reiser til om dagen, og i sommer flyr du direkte til Mallorca med Ving fra både Evenes og Tromsø, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

På landsbasis er en av tre Mallorca-reiser allerede solgt, og Fossum tror det er flere grunner til at så mange velger Mallorca som feriested år etter år.

- Det er kort flytid fra Norge, flotte strender, lekre hotell og høy standard, for å nevne noe. Dessuten er det mye å velge i, selv om øya i seg selv ikke er kjempestor. 

Tonje er godt kjent på Mallorca og har flere favoritter.

- Det jeg liker aller best er at det er så mange muligheter. Du kan reise på kjærestetur til Palma, familietur til Alcudia eller kombinere flere steder og reise litt rundt i løpet av ferien, tipser hun.

Les også: Slik velger du riktig feriested på Mallorca

MALLORCA FOR ALLE: Mallorca har noe for alle! Cala d’Or ligger på østkysten, og feriebyen er bygget rundt fem små badeviker som er omgitt av bratte klipper og frodig vegetasjon. Elegante villaer og en lekker marina skaper en eksklusiv stemning. Foto: Ving 

 

En av tre skal til Hellas

Ett av tre Ving-fly setter kursen mot Hellas til sommeren. Mest populær er Kreta, og hit flyr du direkte med Ving fra Tromsø i sommer. Den greske øya ligger foreløpig på en andreplass over sommerens mest solgte reisemål på landsbasis.

- Kreta er en perle! Her er alt fra livlige turiststeder som Platanias og Rethymnon til lille Agios Nikolaos og lekre Elounda. For ikke å glemme Makrigialos som er min favoritt, røper Fossum. I fjor sommer ferierte hun her med familien, og den nyoppussede leiligheten på Sunwing Makrigialos med privat basseng var prikken over i-en.

PRIVAT BASSENG: Det setter en ekstra spiss på ferien å ha utgang til eget basseng fra terrassen, spesielt når utsikten er så vakker som på Sunwing Makrigialos på Kreta. – Vi hadde knapt lyst til å forlate rommet, forteller Tonje Løkaas Fossum, som nøt denne utsikten i ferien sin i fjor sommer. Foto: Ving  


- Leilighetene er kjempelekre, og ikke minst er de utstyrt med komfortable senger med skikkelige dyner. Vi bodde usjenert til, og tilbragte mye tid på terrassen og i det private bassenget. Samtidig var det fint å kunne benytte seg av hotellets treningstimer, restauranter og muligheten til å se på kveldsshowene, fortsetter Fossum.

Les også:  Hjelp til å finne riktig feriested på Kreta
 

Alle snakker om Kroatia

Kroatia var et av fjorårets mest omtalte reisemål, og Maren Norløff er en av mange som har falt pladask for landet med den vakre kyststripen mot Adriaterhavet. Sammen med storfamilien på totalt 13 personer ferierte hun på øya Brac i Kroatia i fjor sommer.

- Vi bodde på hotellet Waterman Supetrus Resport i den sjarmerende byen Supetar, forteller Maren. Byen er øyas største, men føles mer som en koselig landsby.

- De idylliske bakgatene er fulle av blomster, og du trenger ikke å gå så langt hvis du vil på oppdagelsesferd litt utenfor turisttråkket. 

PERFEKT FOR SOL, BAD OG LEK: Kroatia passer perfekt for badeløver og vannsportentusiaster i alle aldre, og de lave prisene sørger for at du ikke trenger å sprenge feriebudsjettet. En tur på bananbåt koster for eksempel under hundrelappen pr. person. Foto: Maren Norløff 

Norløff anbefaler Supetar og Waterman Supetrus Resort både til kjæresteturer og familieferier, og reiser gjerne tilbake.

- Vi var kjempefornøyde. Rommene hadde god plass, og hotellområdet var stort og føltes aldri overfylt til tross for at det var høysesong. I løpet av uken rakk vi også å gjennomføre vår årlige familietennisturnering som vi også hadde sist vi var på tur sammen.

PERFEKT FOR STORFAMILIEN: Familiehotellet Supetrus Resort ligger i Supetar på øya Brac. Hit kommer du med båt fra Split. Hotellet ligger rett ved en rullesteinstrand med krystallklart vann, og det er bare en kort spasertur inn til havnen i Supetar. Foto: Ving  

Ikke vent for lenge med bestillingen

- Reiselysten er stor fra hele landet om dagen, forteller markeds- og kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum. Dersom du er ute etter noe spesielt, anbefaler hun deg å være rask med bestillingen.

- De beste hotellene går alltid først, og det gjelder også de mest populære avgangene, sier hun.
 

LES OGSÅ:  Derfor lønner det seg å være tidlig ute med feriebestillingen
 

FAKTA:
Til sommeren har Ving charterreiser fra Tromsø og Evenes til Mallorca, og fra Tromsø til Kreta. Hele utvalget finner du her. Selskapet selger også pakkereiser med rutefly.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.