Annonse fra Havspeil / Eiendomsmegler 1 / Habil utbygging

Skaper en helt ny bydel i vannkanten

Boligkonseptet «Havspeil» bryter nye barrierer i Alta. For første gang tilbys det eksklusive leiligheter helt nede i vannkanten. – Vi bygger en helt ny bydel, sier Tore Wæraas. Han setter i gang utbyggingen i Bossekop rett over nyttår.

Frokost på terrassen med bølgeskvulpene dansende under tærne. Utsikt mot en horisont som skaper ro i sjela og lader batteriene for en lang dag. Båtplass rett utenfor de spektakulære fasadene mot sjøen. Lekkert og tidsriktig design på bygningene. Stemningsfull lyssetting og et uterom med havet som hovedrolleinnehaver. Lekeapparater, treningsapparater og klatrestativ krydrer området til et konsept Alta aldri har sett maken til.

- Havspeil vil bli Alta fineste boligområde. Dette er noe helt annet enn alt vi har gjort tidligere. Jeg er utrolig glad for at vi nå kan sette i gang byggingen.

Båtplass rett utenfor de spektakulære fasadene mot sjøen, og lekkert og tidsriktig design på bygningene er noe av det du kan oppleve når Havspeil står ferdig. 


Komplett
Ordene tilhører utbygger Tore Wæraas. Han har vært med på en del store utbygginger i Alta de siste årene, men garanterer at Havspeil bryter med alt altaværingene har sett før.

- Med Havspeil har vi planlagt for en helt ny bydel, med boliger i ulike segmenter, gangveier, lekeplasser, store uteområder, brygge med båtplass og kjellergarasje til samtlige beboere. Uteområdene blir helt fantastiske, det er jo de som er selve nøkkelen til de flotte rammene. Flotte leiligheter har vi bygd før i Alta, men i de rammene vi nå får, brytes det nye barrierer.

Eksklusivt – men fornuftig

Wæraas røper at Habil Utbygging AS, som han eier og driver sammen med partner Harald Nilsen AS, har brukt store ressurser på å komponere omgivelsene til et nøye skreddersydd konsept. Landskapsarkitekten har jobbet intenst med alle detaljer.

- Dette er første gang jeg arbeider på denne måten. Vi tenker helt annerledes enn tidligere. Med Havspeil ønsket vi å få maksimalt ut av området. Resultatet skal bli et eksklusivt område til fornuftig pris. Andre steder i landet er slike leiligheter prissatt på et helt annet nivå.

– Vi bygger en helt ny bydel, sier Tore Wæraas om Havspeil. 


Solid utbygger

Habil utbygging AS og entreprenør Harald Nilsen AS er en av fylkets mest solide utbyggere med lang erfaring. Kvalitet i alle ledd er gjennomgangsmelodien. Selskapene har realisert Byhagen og Kunnskapsparken i Alta – to utbygninger som virkelig har satt sine preg på Alta.

Ble overbegeistret

Det var Stein Halvorsen Arkitekter AS som til slutt stakk av med den prestisjefylte seieren i arkitektkonkurransen.

– Vi har hele tiden vært sikre på at dette ville bli et unikt og bra konsept. Men ble virkelig overbegeistret da vi så de fine forslagene som kom i arkitektkonkurransen. Stein Halvorsen Arkitekters løsning for utbygging av området blir en optimal utnyttelse av tomta og en berikelse av området.

Første av tre byggetrinn
Det er første byggetrinn, med 36 leiligheter og 10 rekkehus, som settes i gang nå for Havspeil. Wæraas forteller at disse boligene vil bli rimeligere enn de som realiseres i de neste byggetrinnene.

- De som er med fra første trinn skal få mer for pengene. Disse blir med på definere selve konseptet.

Utbyggeren har altså solgt tilstrekkelig med leiligheter for å sette i gang med arbeidet.

Og se ikke bort fra at utbyggeren, som har reist flotte boliger både i Alta og i Hammerfest, selv velger havspeil for å nyte late dager på en av de praktfulle terrassene.

- Nei, det er ikke usannsynlig at jeg vil nyte dagene her. Men jeg har fortsatt planer om noen aktive år før jeg lener meg helt tilbake. Og da kan jeg ikke tenke meg en bedre plass i Alta å gjøre det på, smiler han lurt.

Hvis du vil ha mer informasjon om prosjektet, finner du det her: Havspeil.no

- Havspeil vil bli Alta fineste boligområde. Dette er noe helt annet enn alt vi har gjort tidligere. Jeg er utrolig glad for at vi nå kan sette i gang byggingen, sier Tore Wæraas. Det er første byggetrinn, med 36 leiligheter og 10 rekkehus, som settes i gang nå for Havspeil. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.