Annonse fra AMFI Alta

Serverer frokost til shopperne

Få ting er morsomme å gjøre på tom mage - så også shopping. Under Black friday vil derfor senterledelsen på AMFI Alta servere frokost til de shoppeglade.

- Siden vi åpner dørene allerede klokken 07:00, er det nesten på sin plass å servere mat til kundene, smiler senterleder Frode Wilhelmsen, driftsleder Ove Thomassen og markedskoordinator Vera Irene Henriksen.

UTEN MAT OG DRIKKE... - Ingen skal være nødt til å gå sultne på morgenshopping i forbindelse med Black Friday 25. november, understreker markedskoordinator Vera Irene Henriksen, senterleder Frode Wilhelmsen og driftsleder Ove Thomassen ved AMFI Alta. 


Real handledag
AMFI Alta arrangerer fredag 25. november Black Friday for tredje året på rad. Den korte «fartstiden» til tross; Black Friday er nå blitt shoppedag nummer én ved kjøpesenteret. Ingen andre dager i løpet av året omsettes det for mer. Og dette er bare begynnelsen, skal vi tro senterledelsen.

- Vi har egentlig bare «skrapet litt i overflaten». Black Friday vokser fra år til år og har potensiale til å bli noe skikkelig stort. Det nye av året er altså at vi serverer frokost til kundene.

- Så, når dørene åpner står vi klare til å servere wrap`er med variert tilbehør til alle som velger å droppe frokosten for litt morgenshopping.

Først til mølla...
Kjøpesenteret utvider under Black Friday åpningstiden i begge endene, med tre timer i forhold til normal åpningstid og én time i forhold til normal stengetid. Dermed blir åpningstiden 07:00 til 21:00.

Selv om de mange butikkene på senteret vil presentere gode tilbud gjennom hele Black Friday, er det et stalltips å «ikkje sova bort sumarnatta»...

- Etter det vi har hørt vil noen av de beste tilbudene være lagt til tidsrommet 07:00 til 10:00. Det var faktisk en medvirkende årsak til at vi, i et samarbeid med Bunnpris, besluttet å ha matservering.

- Frokosten vil bli servert ved glassheisen, ved siden av juletreet. Velkommen skal dere være, avslutter trekløveret.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.