Annonse fra ØYJO AS

Redder deg ut av tidsklemma

Er du fanget i tidsklemma og stadig utsetter renoveringen? Ikke gjør det. ØYJO Entreprenør AS har nemlig spesialisert seg på å hjelpe hobbysnekkere med tidstrøbbel og ti tommeltotter.

- Intet oppdrag for lite - intet for stort, smiler daglig leder i ØYJO Entreprenør AS, Øystein Johansen, og legger til:

- Vi tar selvfølgelig alle typer snekkeroppdrag, fra legging av gulv til nøkkelferdige hus, men legger ikke skjul på at vi har spesialisert oss på nettopp de som ønsker å pusse opp. Og vi er etter hvert blitt skikkelig gode på renovering av bad, presiserer Johansen.

Private og bedrifter
Du er neppe alene om å være på overtid med renoveringen av huset, og opplever at tiden ganske enkelt ikke strekker til. Og sånn går nu dagan... Hos noen ligger eikparketten og samler støv på et gjesterom, og hos andre er badet mer eller mindre i ferd med å gå i oppløsning. En ting er i alle fall sikkert; det blir ikke billigere jo lengre du venter! I verste fall kan det bli dyrere, spesielt dersom vannet trenger inn der det ikke har noe å gjøre; i vegger eller gulv.

- Flesteparten av de som tar kontakt er privatpersoner med et oppussingsprosjekt som har gått i stå. I den senere tid har imidlertid også et økende antall bedriftseiere slått på tråden.

Det er med andre ord ikke bare i de tusen hjem at tiden er knapp. Også bedriftsledere venter på en åpning i timeplanen - som for øvrig aldri kommer - med å pusse opp eller gi de ansatte nytt matrom.

TAR TAK I ARBEIDET... Er du lei av å måke trappa, men sliter med å finne tid og overskudd til å bygge tak over inngangspartiet? - Vi har hjulpet mange som har havnet i tidsklemma, sier Øystein Johansen i ØYJO entreprenør AS.  

ØYJO Entreprenør AS så dagens lys for cirka fire år siden. Den gangen utgjorde staben én person - Øystein Johansen. I dag teller firmaet - som for øvrig har base i Bossekop - sju magikere med hammer og sag, og to med PC og mobil. Og det er kanskje ikke så rart at de har vokst så pass mye på kort tid. De tilbyr nemlig noe til de som har alt; tid!

- En ting er at vi har fagpersonell som har spesialisert seg på alle typer renoveringsprosjekt. En annen ting er at vi er såkalt totalentreprenør. I dette innebærer det at vi organiserer alt vedrørende oppussingen, det være seg snekring, rør- eller elektrikerarbeid, graving, og/eller søknader og tegninger.

Og vi har hatt mange flotte prosjekter. Noen har kontaktet oss for å få gravd ut mer takhøyde i kjelleren i gjenreisningshuset for å gi plass til bar eller bibliotek. Andre har ønsket et trimrom, men ikke helt sett for seg hvordan de skulle få plass.

- Det fine med å basere virksomheten på de mindre oppdragene, er at vi blir veldig fleksible på tid. Du trenger med andre ord ikke vente i månedsvis med å få oppgradert boligen, det være seg pusse opp badet, kjøkkenet, lagt isolasjon i veggene eller lagt nytt gulv. 

FØR OG ETTER: Bildet til venstre viser hvordan det så ut før arbeidet med å grave ut kjelleren og bygge baren ble påbegynt, og bildet til høyre viser hvordan baren ser ut nå. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.