Annonse fra Alta Motor AS

SUV-luksus til folket

Ryktene ble omsider bekreftet da Skoda i høst lanserte deres nye Kodiaq som går rett i strupen på langt mer kostbare SUV-alternativer. Ekstremt mye plass, luksus og hyggelig prislapp gjør garantert Kodiaq til en salgssuksess.

Endelig er den her – Skodas nye flaggskip på 4,7 meter. Nå kan Morten Haddal og Alta Motor fylle tomrommet i Skoda-utvalget. De har nemlig lenge savnet en stor SUV å tilby Skoda-kundene.

Nye kunder
– Med Kodiaq treffer vi en ny kundegruppe. Vår første store SUV er en suksess lenge før den er lansert i Norge. Vi har allerede fått henvendelse fra mange som sier de vil kjøpe den, sier salgssjef Morten Haddal ved Alta Motor.

Han har ingen problemer med å innrømme at gleden var enorm da han endelig fikk informasjonen han ventet på. Hør bare her hva nye Kodiaq byr på:

• 7-seter og 5-seter
• Enorm plass, med bagasjerom på 720 liter
• Fleksibelt baksete som kan justeres 18 cm i lengderetning
• 2,5 tonn tilhengervekt
• Et helt nytt dørbeskyttelsessystem som redder både din og nabobilen for bulker
• Infotainment online og Google Street View
• Tilhengerassistanse (ved rygging med tilhenger)
• Kamera rundt hele bilen
• Fem ulike motoralternativer – fra 125 til 190 HK
• Leveres både med 2wd og 4wd

Velkjent plattform
Bilen er basert på konsernets MQB-B plattform, og dette bidrar til å holde vekten nede til tross for bilens imponerende størrelse.

– Det er et viktig poeng å understreke at Kodiaq produseres på MQB-B-plattformen. Dette er en gjennomarbeidet plattform og bidrar til at de vanlige «barnesykdommene» allerede er luket ut, sier Haddal.

Morten Haddal hos Alta Motor kan nå tilby nye Skoda Kodiaq. Den er en stor SUV som med enorm plass og luksus til en fornuftig prislapp. Prisen er klar i disse dager 


God fleksibilitet
Han vet at plass er et viktig moment for svært mange bilkunder. Derfor gleder hans seg spesielt over at Kodiaq byr på enorm plass.

– Skoda er kjent for å levere praktiske løsninger som imponerer, og Kodiaq er ikke noe unntak. Til tross for at bilen kun er 4 centimeter lengre enn Octavia, er den innvendige plassen større enn det man finner i de fleste andre SUVer. Baksetene kan også flyttes inntil 18 centimeter i lengderetningen og har individuelle justerbare rygger. Det sikrer full fleksibilitet. Det vil også være mulig å bestille Kodiaq med en tredje seterad, og SUVen er dermed Skodas første syvseter.

720 liter bagasjerom
Bagasjerommet til femseters-versjonen måler imponerende 720 liter med baksetene oppslått. Ved behov for mer plass kan disse legges ned i en 60:40-fordeling, og bagasjeplassen kan økes til 2065 liter. Dersom man i tillegg velger å bestille bilen med et nedfellbart passasjersete kan den store SUVen frakte gjenstander på opptil 2,8 meter. Kodiaq kan også leveres med elektrisk åpning av bakluken som kan styres ved hjelp av en fotbevegelse.

– Tillatt hengervekt er på inntil 2,5 tonn. De praktiske egenskapene er med andre ord godt ivaretatt. Vi vet jo at mange av våre kunder ønsker å kunne dra campingvogn, sier han.

Skoda sparer ikke på noe i nye Kodiaq. Den får samme utstyrsnivå som langt dyrere konkurrenter. 


Enkelt og smart
– Skodas slagord «Simply Clever» er naturligvis inkludert i Kodiaq. Skoda skal alltid levere ekstra mye bil for pengene, og praktiske og enkle løsninger som gjør hverdagen lettere er noe av det merket er kjent for, sier Morten Haddal.

For Kodiaqs del betyr det blant annet det nye dørbeskyttelsessystemet. Det felles ut en beskyttelse når dørene åpnes, og både din og naboens bil beskyttes på denne måten mot riper og bulker. Totalt sett har nye Skoda Kodiaq mer enn 30 «Simply Clever»-løsninger – hvorav syv er helt nye. Kodiaq vil som første Skoda-modell kan bestilles med «emergency call» systemet som aktiveres automatisk ved en ulykke, eller som kan manuelt aktiveres ved å trykke på en knapp i taket på bilen og derigjennom kobles til en internasjonal alarmsentral.

Prislappen vil være klar i løpet av få dager.

Motoralternativer:
To-hjulstrekk
- 1,4 TSI 125 hk manuelt gir
- 1,4 TSI 150 hk DSG
- 2,0 TDI 150 hk DSG

4x4
- 1,4 TSI 150 hk manuelt gir og DSG
- 2,0 TSI 180 hk DSG
- 2,0 TDI 150 hk manuelt gir og DSG
- 2,0 TDI 190 hk DSG

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.