Annonse fra Alta Caravan

Helt ny «Trend» for Alta Caravan

Med startpris på 735.000 kroner og spesialdesignede modeller for Norge mener selger Knut Emil Johansen ved Alta Caravan at den nye Trend-serien til Dethleffs vil være midt i blinken for førstegangskjøpere av bobil.

Alta Caravan satser friskt på bobiler og campingvogner. Omsetningen øker markant fra år til og 2016 har vært et år med ny omsetningsrekord for forhandleren på Aronnes. I tillegg til bobiler og campingvogner fra Rapido, Dethleffs, Hobby, Solifer, Dramer, Polar og Fendt, er de også forhandler for BK Hengeren – en av landets største tilhengerprodusenter.

Men caravan er hovedfokuset og nå presenterer Dethleffs det som mest trolig vil bli en ny storselger. Og ordenetilhører en annen «storselger»:

- Jeg er rimelig sikker på at Dethleffs Trend vil bli en stor suksess. Bobil-serien passer våre kunder her i nord som hånd i hanske, sier «trendsetteren» Knut Emil Johansen.

Og argumentene kan han på rams:
- Startprisen er gunstig, fra 735.000 kroner, og dermed appellerer den både til førstegangskjøpere og de som ønsker å bytte fra brukt til nytt. Serien lanseres som «Trend for Norway» og er laget for nordiske forhold, påpeker han.

Kundene kan velge mellom helintegrert, delintegrert og alkoveløsning.  Utstyrslisten er lang og Johansen fremhever sykkelstativ, markise, 4 sengeplasser (2 foran og 2 bak) og smart lasterom som noen av høydepunktene i standardutgaven.

Den perfekte starten
- Trend er et ypperlig valg for de som vil være litt sporty på turen. Den imponerer med flott design og høy kvalitet, samt masse utstyr. Til dette hører for eksempel også den råtesikre Lifetime-Smart-gulvkonstruksjonen, sier han.

Trend-modellenes brede tilbud av soveplasser gir stor fleksibilitet. Delintegrert kan leveres med senkeseng som ekstrautstyr, integrert leveres med senkeseng som standardutstyr. Senkesengen gir ekstra soveplass i en håndvending. Alkoven-modellene kan leveres med inntil 6 godkjente sitteplasser (ekstrautstyr) og like mange soveplasser.

Bobilselger Knut Emil Johansen (innfelt) ved Alta Caravan er rene trendsetteren – han har stor tro på at den nye serien «Trend» fra Dethleffs vil bli en stor suksess i nord.

Dethleffs Magic Edition er Alta Caravans mest solgte modell. – Magisk fint interiør er en av suksessfaktorene, slår Knut Emil fast. 

Det er slutt på tiden da bobileieren var synonymt med hatt og skaut. Nå velger også den yngre generasjonen bobil.

- Mange av våre kunder er familiefolk og yngre par som har fått øynene opp for hvor fantastisk bobil er som ferieform. Og det gjelder året rundt. Campingvogn gir fortsatt mest for pengene, men mange velger å bytte ut vogna til fordel for bobilen.

Han sier at en del bruker bobilen eller vognen kun for å overnatte i, og da er ikke plassbehovet så kritisk. Kundene kan velge mellom ulike innvendige løsninger. Mange velger soveplass for to bak og to foran.

- Når det gjelder bobiler, så selger vi 50/50 hel- og delintegrert bobil. Helintregrert koster litt mer, men gir mer plass. Kundene våre ønsker store lasterom for å få med seg mye utstyr med på turen. Mange vil gjerne ha med seg sykler, grill, bord og stoler.

Alta Caravan merker også mer helårsbruk av bobiler og campingvogner enn tidligere, noe som stemmer godt med en nylig gjennomført undersøkelse utført av Caravanbransjeforbundet.

- Flere kunder ønsker vinterhjul. Vi ser jo at mange blant annet kjører til Levi på vinteren.

Alta Caravan tar nå inn treakslede bobiler, noe de ikke har gjort tidligere. Stadig flere kunder etterspør slike.

- Prislappen starter på 1,3 millioner kroner for slike biler. Det er Dethleffs og Rapido som produserer disse bilene, avslutter Knut Emil Johansen. Han sier at Alta Caravan satser for fullt på Dethleffs bobiler og campingvogner i 2017.

Høydepunkter for Trend
• Fremragende forhold mellom pris og kvalitet
• Senkeseng fås som tilleggsutstyr til alle delintegrerte
• Bodelen i høy kvalitet med GFK-tak og Lifetime-Smart-gulvkonstruksjon (T & I)
• 142 l høyt kjøleskap med stort fryserom
• 70 cm bred inngangsdør og elektrisk stigtrinn
• Store hekkgarasjer, de fleste er egnet for elsykler
• Stor lastekapasitet selv om bilen er registrert for 4 personer med en tillatt totalvekt på 3,5 t
• Alkoven kan leveres med godkjenning for 6 personer

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.