Annonse fra Thon Vica Hotel

Saken er biff...

Thon Hotel Vica er kjent for sitt gode kjøkken, og nå disker kokkene opp med et helt nye tilbud for matglade altaværinger - biffkveld.

- Vi har testet ut en biffmeny i forbindelse med Langhelg i Alta, og suksessen derfra bidro til at vi ønsket å gjøre dette til et fast innslag på Thon Hotel Vica, sier direktør i Thon Hotel Alta, Linda Heltne.

Thon Hotels kjøpte Vica Hotell i 2008. 1. oktober i år ble rommene på Thon Hotel Vica stengt, etter sju års samdrift med hotellet i Sentrum. Men restauranten består.

FYRER I GANG NYTT TILBUD: Nå kan du hver eneste fredag velge biff fra en helt ny meny i restauranten ved Thon Hotel Vica. 

Hver eneste hverdag fra 15:00 til 19:00, med unntak av mandagene, vil det være mulig å få servert tradisjonell kost i form av en «dagens». Her står både koteletter og kjøttkaker på menyen – eller «bestemorsmat» om du vil. Og prisen 169 kroner for middag, og 39 for dessert inkludert kaffe. Når klokka så runder 19:00, og helt frem til 22:00, settes a la carte-menyen frem på bordene. Da vil det være mulig å få servert alle de gode rettene Vica-kjøkkenet er blitt så kjent for. Og på fredagene vil det være biff som gjelder...

  - På menyen under «biffkveld» vil det være flere typer biff å velge blant, herunder flatbiff av rein og lam, entrecote av storfe og ikke minst indrefilet av storfe.  Tilbehøret bestemmer du selv.

- Vi tyvstartet biffkveld forrige fredag, så vi er allerede i gang, smiler Heltne.

RIKHOLDIG MENY: Du kan velge mellom flere typer kjøtt og tilbehør etter din egen gane, under biffkveld på Thon Hotel Vica. 

 

O jul med din glede...

Restauranten på Thon Hotel Vica drives med andre ord som før, med en rikholdig meny for både de som ønsker å arrangere et lystig lag, samt for alle romantiske menn som har lyst til å ta med madammen ut for en bedre middag med der tilhørende egnet drikke.

- Mange kjenner Vica som et sted hvor du inntar en bedre middag. Og det kan du selvfølgelig fortsette med. Vi har åpent hver eneste dag, med unntak av mandagene.

Vi vil også i fremtiden være vertskap for de som ønsker å ha konferanser her, da med servering av lunsj på dagtid.

- Restaurant- og konferansedriften ved Thon Hotel Vica vil med andre ord være som den har vært, inkludert de nye tilbudene; dagensmeny på hverdagene og biffkveld på fredagene.

Dessuten: Vicas legendariske og verdenskjente julebordsbuffet (i alle fall i Finnmark) er i rute. Sesongen sparkes i gang i slutten av november, og fra da av og frem til jula ringes inn, kan privatpersoner, familier og bedrifter nyte ribba og pinnekjøttet på Thon Hotel Vica.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.