Annonse fra Spis for en hundrings

GÅR FOR EN DOBBEL: Asbjørn Sandøy (midten) og de andre ved Hoftepluss på Amfi Alta, ønsker å doble antall suppeporsjoner under høstutgaven av «Spis for en hundrings». – Under vårutgaven gikk det 56 porsjoner – nå skal satser vi på å runde 100, smiler Kokkejævel`n. 

Spis for en hundrings i Alta 26. til 29. september!

Asbjørn Sandøy og de andre på Hoftepluss i Alta, hadde en god treningsøkt med å øse suppe da kampanjen «Spis for en hundrings» ble arrangert i Alta i mai.

Følg Spis for en hundrings - Alta på Facebook!

Da støvet hadde lagt seg, og et knippe svette kokkehatter lå på hylla, hadde hele 56 suppeporsjoner funnet veien fra kasserollen til suppetallerkenen, noe daglig leder og innehaver av Hoftepluss var godt fornøyd med. 

- Du kan trygt si at vi merket økt pågang under «Spis for en hundrings».  Folk hadde helt klart fått med seg at det var en kampanje på gang, og at de kunne sikre seg et nydelig måltid for en skarve hundrelapp, smiler Sandøy, som har målsettingen klar foran høstkampanjen:

- Denne gangen går vi for minst 100 porsjoner!

LUNSJ I BOKS: Sushipoint tilbyr en lunsjboks – «take away» – under kampanjen. Og boksen, som blir dandert av Pawek Krawczyk og Artur Kulik, inneholder to biter av laks maki, California maki, Sakura maki og Philly maki, samt tre biter Laks nigiri og en bit Ebi. 

CHICKEN-CURRY: UNO kafé, her representert ved trekløveret Kate Dahl, Yvonne Wirkola og Helene N. Pedersen, stiller med sin egenoppnevnte smått legendariske karrisuppe som «hundringsmåltid». Her får du suppe med ris, marinert kylling, et dryss av grønne eplebiter, litt purreløk på toppen, akkompagnert med baguett og smør. 

Fra tre til sju

Konseptet, eller kampanjen om du vil; «Spis for en hundrings», er like enkelt som ordene røper – spis et måltid og betal kun en hundrelapp. Kampanjen ble sparket i gang av Harstad Tidene-gruppen, og følgelig var spisestedene i Harstad først ut. Så fulgte Tromsø, og i slutten av mai ble Alta med på laget.

Mens kun tre spisesteder takket ja til deltakelse til vårkampanjen, har hele sju gitt tommelen opp når høstutgaven går av stabelen mandag 26. til torsdag 29. september.

- Vi synes dette er en utrolig morsom kampanje, og var ikke i tvil om at vi ønsket å være med også denne gangen.

Av spisestedene du i neste uke kan velge «hundringsmat» hos, finner du: Hoftepluss, Sushipoint, Scandic, Sisa kultursenter, Thon Hotels, UNO kafé og Peppes pizza. Med andre ord kan du faktisk spise kvalitetsmat til både lunsj, middag og kvelds for skarve 300 kroner!

PEPPERONI-BROTHERS: Tom Erik Lunga Danielsen og Tage Haugli hos Peppes Pizza, frister med porsjonspizza med pepperoni eller skinke, og rødløk – og med bladpersille som siste «finish» under kampanjen. 

Hull i markedet

For Kokkejævel`n Sandøy, som har to spisesteder «vegg i vegg», kommer kampanjen beleilig. Da får han nemlig anledning til å teste ut en helt ny menyserie. I salatbaren «Fy Fader, her må man jo gjør alt sjøl!» blir det «moderne» mat, mens duften av tradisjonsrik kost vil fylle gulvarealene på Hoftepluss.

- På en måte kan du vel si at vi startet den nye menyserien med ei tradisjonsrik suppe under sist kampanje, og at vi nå fortsetter i samme spor.

Under kampanjen i neste uke vil «hundringsretten» være en saltkjøttsuppe. Her blir det saltet lammekjøtt i skjønn forening med god kraft, ferske gode grønnsaker, og med potetflatbrød og «tørkakjøttsmør» som tilbehør. Det er bare en ting å si; nam, smiler Sandøy, og legger til: 

- Men vi stopper ikke der. Vi har nå utformet en helt egen «bondemeny» ene og alene med mat «sånn som han bestefar lagde den», og har i tillegg planer om en tradisjonsrik dagens. Jeg tror rett og slett det er et hull i markedet. Det finnes så vidt meg bekjent ingen i Sentrum med denne typen tradisjonskost på menyen – og hvor alt lages fra grunnen.

Bilde 1: SAKEN ER BIFF…
Saken vil være biff hos Scandic under «Spis for en hundrings» i neste uke. Seibiff, for å være nøyaktig. Den vil kjøkkensjef Tom Kristian Romsdal & co servere med løk, råkost, kokt potet og remulade.

Bilde 2: KJE FRA HALLINGDAL:
Kokk hos Thon Hotels, Simen Tangstad, vil dandere intet mindre enn kje under «Spis for en hundrings». Her vil du få kje fra Hallingdal med jordskokkpuré, sauterte gulrøtter, rødvins glacé, syltet delikasseløk, syltet sennepsfrø, confitert pastinakk og urtebakte poteter!

Bilde 3: SOMETHING FISHY…?
SISA kultursenter i Bossekop satser på mat fra hav/elv under kampanjen i neste uke – eller som de selv beskriver det; «Something fishy». – Her blir det fiskeburger, forteller kokkeduoen Mamoun Salloum og Abdulkadir Soncu. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Altaposten.nos redaksjon, men av Altaposten.nos markedsavdeling.

Altaposten.no er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på altaposten.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.