Vil du jobbe som journalist i Nordlysbyen?

Mediehuset Altaposten er på jakt etter en offensiv journalist som har blikk for de gode historiene, en god penn og grunnleggende forståelse for samfunnsoppdraget.

Cathrine kjenner «hele» Norges hemmeligheter

Cathrine Louise Finstad er kvinnen bak kunstprosjektet «Norske Hemmeligheter». Under DGTL19 skal hun dele hemmeligheter om sosiale medier med konferansedeltakerne.

Skal måle pulsen på digital markedsføring

iNord ønsker å få vite mer om bruken av digital markedsføring i Nord-Norge, og har derfor lansert en fersk spørreundersøkelse på emnet.

Vil du bli bedre på mobilvideo? Nå har du sjansen!

Fotograf Tom Benjaminsen (49) er klar for å lære deg sine beste mobilvideo-triks under DGTL19.

Motor- og landsbrukssenteret med stor bredde

Mathisens Landbruks-Service AS tilbyr alt fra snøfresere og småbåter, til luksuriøse bobiler og råsterke traktorer. Bobil og caravan er nå største segment hos den tradisjonsrike forhandleren.

Nå er dette Altas mest populære elbil

Nissan Leaf er både Norges mest solgte bilmodell og Europas mest solgte elbil i 2018. Nå er den også Altas mest solgte elbil.

Focus-versjon passer som hånd i hanske for Finnmark

Tre centimeter høyere bakkeklaring, røffe offroad-detaljer og det aller siste innen førerassistanseløsninger fra Ford gjør at nye Ford Focus Active har alt for å bli en suksess hos Finnmark Motorsenter!

Denne bilen har alt Kjetil ønsker seg

Du vet du har kjøpt tøff bil når salgssjefen insisterer på å ta bilde ved leveringen. Kjetil Ernstsen var ikke i tvil da han skulle investere i sin neste bil: Det måtte bli en Toyota Hilux for den aktive altaværingen.

Her oppdaterer du deg på det siste innen digital markedsføring

I januar arrangeres Nord-Norges største konferanse om digital markedsføring, DGTL, for tredje gang. Der kan deltakerne forvente seg matnyttige råd og haugevis av inspirasjon.

Elektrisk stemning hos TK Motor

TK Motor har aldri før opplevd maken til etterspørsel som med Hyundais elektriske KONA og Ioniq. Nå handler alt om å få tilgang til nok biler til Alta.

Endelig har «Bacon» denne på lager!

Etter en sesong hvor Einar «Bacon» Bakken og Finnmark Motorsenter ikke klarte å levere så mange Polaris Titan som kundene etterspurte, har de endelig fått nok modeller til lageret i Bossekop.

Bli med Altapostens markedsavdeling på videooppdrag

Markedsavdelingen i Mediehuset Altaposten jobber nå med markedsføring på flere flater enn tidligere. Videoproduksjon er en av tjenestene vi har kompetanse på og to medarbeidere var nylig i Kautokeino på videooppdrag.

Selger billetter til Desemberstemninger på AMFI lørdag 17. november

For femte året på rad opptrer Ole Edvard Antonsen i Nordlyskatedralen med julekonserten Desemberstemninger. Sammen med band og gjesteartister skal Ole Edvard sørge for at innbyggerne i Nordlysbyen kommer i julestemning.

Derfor er det viktig å handle lokalt

Butikkeierne på Parksenteret i Alta er samstemte når det gjelder viktigheten av det lokale næringslivet. Når man handler lokalt, bidrar man til å støtte opp om lokalsamfunnet og for butikkene er det viktig å gi en merverdi tilbake til innbyggerne i Alta.

Slik velger du riktig hotell til ferien

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kult design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer riktig.

5 fantastiske familieturer i Norge

Disse eksotiske reisemålene blir blant de mest populære i 2019

Møt tre reiseglade nordmenn som har vært der allerede.

Trening, fotball eller golf? Her er de beste tipsene for en annerledes ferie.

Det blir stadig mer populært å reise for å dyrke interesser og hobbyer, enten det er for å trene, heie på favorittlaget eller golfe. Føler du deg fristet til å gjøre det samme? Da bør du lese videre.

Oppskriften på den perfekte daten

Mulige årsaker til hvorfor banken avviser søknaden om lån uten sikkerhet

Flere har opplevd å få sin søknad om kreditt avvist uten å vite hva som ligger til grunn for bankens avgjørelse. Det kan være en frustrerende opplevelse da lån er en viktig del av den privatøkonomiske hverdagen.

Selvstendig? Slik jobber du mer effektivt

Gode råd til en lettere flytting

Få mer energi i høst – 5 gode tips

Ford har solgt 16 millioner av Focus. Nå blir den enda bedre!

- Etter å ha samarbeidet tettere enn noensinne med kundene er nye Ford Focus utviklet for å være den mest kjøreglade, sikre og praktiske familiebilen i sin klasse. Resultatet av helt nye Focus er kommet med bakgrunn i kundenes tilbakemeldinger og ønsker, forteller Heitmann.

Eksotiske charterreisemål du bør utforske i vinter

Derfor kan det koste mer enn forventet å ta opp forbrukslån uten sikkerhet

Tilgang til kreditt er en viktig byggekloss i nordmenns økonomiske hverdag. Vi tar opp lån med den hensikt å finansiere kjøp av bolig, bil og flere andre essensielle formål. Mange har nok også opplevd at sluttkostnaden kan ende opp med å bli en del høyere enn forventet.

Disse har fått jobb i iNord

iNord fortsetter å vokse, og har nå ansatt Morten Killingberg (25), Louise Madelene Konst Backe (29) og Karianne Engelien Anti (24).

Miniferie med familien? Her er fire storbyer nordmenn elsker.

Nordmenn elsker storbyreiser, og så mange som 47 prosent av oss foretrekker storbyreiser når vi skal på ferie. Vurderer du en miniferie med opplevelser for store og små? Da bør du lese videre!

Disse har fått jobb i iNord

iNord fortsetter å vokse, og har nå ansatt Morten Killingberg (25), Louise Madelene Konst Backe (29) og Karianne Engelien Anti (24).

Vet du hvilken kanariøy som passer for deg?

Renover hjemmet i sommer

Linda gikk med en drøm om å gi ut bok. Etter å ha deltatt på LINK 2017 ringte hun rett til trykkeriet.

På LINK, konferansen som fokuserer på ny teknologi og innovasjon, ble Linda Tangen så inspirert at hun samme dag begynte prosessen med å starte eget forlag. I år er det din tur til å la deg inspirere.

Eie eller leie – fordeler og ulemper

Det er mange argumenter for og i mot om man skal eie eller leie bolig. Her kommer det noen fordeler og ulemper, slik at du bedre kan vurdere hva som er riktig for deg.

Slik evaluerer långiverne din kredittverdighet

Når man skal søke om lån, kan det være en fordel å vite hvordan långivere evaluerer din kredittverdighet.

Majestetisk alternativ for næringslivet

Helt nye SsangYong Rexton har fått svært gode omtaler i motorpressen etter relanseringen. Det er ikke uten grunn, mener Lars Helge Beldo hos forhandler Brødr. Andersen AS. - Rexton er et smart valg for mange næringsdrivende, slår han fast.

TMS løser de store utfordringene

Trailer og Maskinservice AS løser problemene for kundene. Bjørn Ove Thomassen vet at hvert sekund er viktig når kundene tar kontakt.

Har solgt 1800 biler siden 1999

Siden oppstarten i 1999 har Arctic Auto AS solgt mer enn 1800 brukte biler. Nå er hele Norge marked for bilselger Ivar Hansen.

Her går det på skinner!

Etter bare noen uker i drift kan driftsleder Tom Ørjan Magnussen konstatere at det går på skinner i det nye skadesenteret i byen. Nå søker nyopprettede Bilbyen Skadesenter flere ansatte med den rette kompetansen.

Norges mest solgte ladbare hybrid blir enda sterkere

Outlander PHEV er Norges mest populære ladbare hybrid for fjerde året på rad. Allerede suverent gode Mitsubishi Outlander PHEV blir nå smarte, bedre og sterkere!

Nå brukes bobilen året rundt

Bobilfolket bruker nyter det gode liv året rundt. Mathisen Landbruks-Service AS på Elvebakken leverer noen av de aller beste alternativene for de som trives like godt med bobil i minusgrader som i plussgrader.

Minifestivalen: Spis for en hundrings!

I perioden 11. til 17. juni kan du spise deg god og mett for bare en hundrelapp på disse spisestedene:

Rekordinteresse for nye KONA hos TK Motor

Snart er bilen som hele 20.000 nordmenn har forhåndsbestilt på plass hos Tor-Åge Kristensen og TK Motor. Med en prislapp på 325.900 kroner og rekkevidde på 482 kilometer kan Hyundai KONA bli Norges mest populære elbil.

Dette gjør ferien med oss

«No stress» på Kapp Verde

Jørn Losvar tester Polaris Titan 800 XC

Finnes det en skuter som er suveren til normal turkjøring, ekstrem løssnøkjøring, arbeidsoppgaver med trekking av tunge lass og i tillegg omtrent aldri blir fastkjørt? Ja, og i tillegg ikke koster skjorta og er rimelig i forbruk.. 

I disse tre storbyene møter du ikke naboen

iNord søker én erfaren og én nyutdannet innholdsprodusent

Er du god til å fortelle historier? Vil du være med på å lage innholdsmarkedsføring for bedrifter i hele Nord-Norge?

I disse tre storbyene møter du ikke naboen

5 cruisereiser du ikke bør gå glipp av

Her er arbeidsplassen hvor de ansatte vil gjøre en forskjell

Navnet kan kanskje gi assosiasjoner til et bedehus, men Betania Alta er faktisk en av Altas større kompetansearbeidsplasser, som de ansatte gjerne får være med å utvikle.