Drømmen om USA

Kypros: Slik velger du riktig reisemål

Tidløs skifer går aldri ut på mote

Interiørkonsulentene Linda M. Thomassen og Linn Sæten i Front Design fremhever altaskiferen som et tidløst alternativ og et smart valg for det private hjemmet. – Skiferen har aldri gått av moten og nå ser vi en tendens til at den øker i popularitet i privat sammenheng.

Stålkontroll på leveransene

Røkenes AS leverer som bestilt til de største byggeprosjektene i Alta-regionen. Både nye Alta nærsykehus og leilighetskonseptet Havspeil nyter godt av de solide stålproduktene til altabedriften som har levert varene siden tidlig på 1990-tallet.

Fremtidens oppdrett har fokus på hver enkelt laks

Fremtidens lakseoppdrett innebærer oppfølging av fiskevelferd og fiskehelse for hver enkelt laks i merdene. Cermaqs søknad for iFarm er godkjent av Fiskeridirektoratet innenfor ordningen med utviklingstillatelser.

Økt oppmerksomhet på betongfasader

Jaro leverer ferdigbetong, betongelementer og vann- og avløpsprodukter til bygnings- og anleggsprosjekter i hele Nord-Norge og Svalbard. Nå opplever de større fokus på fasader blant kundene.

Starter salget av Alta Vest 2

Med umiddelbar nærhet til sentrum, egen parkeringsplass i kjelleren og utsikt over både Altafjorden og fjellene, skiller Alta Vest i Bossekop seg ut som et svært attraktivt boligområde. Nå starter salget av trinn 2.

Østlyngen blir med i landets største byggevarekjede

Norges største byggevarekjede blir ny partner for Østlyngen. Gode digitale løsninger for proffbrukerne, svært konkurransedyktige priser og et unikt utvalg bidro til navneendringen til Montér Østlyngen.

Tar sats for byutvikling med høy kvalitet

Arkitektene hos Verte går i spissen for en bærekraftig utvikling av Alta og andre byer i Finnmark. De mener vi må forholde oss til et samfunn uten uendelige ressurser og våge å planlegge deretter.

Alta-entreprenør nominert til prestisjepris

HAK Entreprenør har høstet skryt for arbeidet med Bøkfjordbrua i Sør-Varanger. Nå er Ole Heggeli & Ole Aas og kollegene en av tre nominerte til prisen «Årets anlegg 2017».

Masserer frem effektive ansatte

Effektiv massasjeterapi reduserer sykefraværet, gir lavere stressnivå og bedre effektivitet blant ansatte. Alta Bedriftsmassasje AS opplever økt etterspørsel i sine tjenester.

Fem italienske reisemål som pirrer reiselysten

- Et sterkt lokalt entreprenørskap er Altas styrke

Solid gründerånd, vekst på de aller fleste områder og en unik bredde i entreprenørskapet gjør at næringssjef Jørgen Kristoffersen ser lyst på fremtiden. Prosjekter for fire milliarder kroner er på trappene bare i sentrum.

Ferielandet som aldri går av moten

Fem greske reisemål du ikke bør gå glipp av

Ferskt merke vil ta reinkjøttet fra fest til hverdag

Når merket «Min Boazu» blir en del av sortimentet i alle Coop Nords EXTRA-butikker, håper gründer Lasse Kvernmo at det gjør reinkjøtt mer tilgjengelig for folk flest.

Slik får du mest sommerferie for pengene

Her er kjøretipsene som sparer både lommeboka og miljøet

Dette er Tom Karlsen, salgssjef Volvo hos Bil i Nord, sine beste tips til økonomisk kjøring.

Slik finner du det perfekte hotellet

iNord vokser – ansetter Ida Caspersen Ramberg (28)

Mediebyrået iNord styrker laget med innholdsprodusent Ida Caspersen Ramberg.

Hit reiser vi i sommer

Derfor har brødene til Bakehuset fått ny «look»

Julegaven de aldri glemmer

Dra på høstferie med bilen

Tre karibiske perler du ikke bør gå glipp av

Bjørn-Vegard kan hjelpe deg med DAB-overgangen allerede i dag

Åpnet seg en ny verden.

Derfor bør du velge Tenerife i vinter

Nå blir det enklere å parkere ved Alta Lufthavn

Alta Lufthavn innfører nytt betalingssystem for parkering som gjør det enda enklere for bilistene. Nå kan du enkelt betale med mobiltelefonen.

I fjor samlet de 320 deltakere. Nå ønsker de å gjenta suksessen

- XC40 er en utrolig spennende modell som vi har store forventninger til

Med høstens lansering av nye Volvo XC40 setter Volvo Cars en ny standard for sikkerhet og brukervennlighet i premium-segmentet for litt mindre SUVer. Modellen gjør dessuten Volvos XC-suksess komplett.

Polaris 800 Switchback XCR: Allrounder med suverene kvaliteter

Polaris-forhandler Sven Ole Heitmann er rask med å vise frem Polaris 800 Switchback XCR når han blir spurt om hva mange snøscooterglade finnmarkinger har på ønskelisten til jul.

Norges mest solgte pickup er blitt enda bedre

Isuzu D-Max er ikke bare Norges mest populære pickup: Du kan også velge og vrake mellom mange spennende modeller – inkludert de råtøffe spesialbyggene fra Arctic Trucks og storselgeren «Black Edition». Henry Hammari AS er ny forhandler for Isuzu i Alta.

Utvider med høykvalitets tysk by-bobil

Alta Autosenter utvider tilbudet for bobilglade finnmarkinger når de begynner som forhandler for det tyske kvalitetsmerket Pössl. Smidige og kompakte by-bobiler med innovative løsninger, høy standard og store doser komfort er gjennomgangsmelodien.

Nå inviterer denne trioen til fest!

Finnmark Motorsenter feirer at det er gått ett år siden nyoppstarten og inviterer til kjempefest i tre dager. Sven Ole, «Bacon» og Bjørn Tore sveiver i gang vaffelpressa, serverer mat og kjører spesialkampanje på flotte bruktbiler.

"Spis for en hundrings" er endelig tilbake!

Minifestivalen varer fra 23. til 26. oktober. Hele 8 spisesteder er med denne gangen, og her får du hele menyen!

Den store Gran Canaria-guiden

Dette er vinterens mest eventyrlige reiser

Stor guide: 5 storbyer du ikke bør gå glipp av

Slik blir SMAK for de minste

Christer Johnsgård – kjent fra barne-TV og fotball – skal sparke i gang Barnas SMAK i Tromsø, og både underholde og lære bort underveis. Årets tema er smaker fra havet

Slik blir SMAK for de minste

Finn ditt drømmested i Thailand

Dette står på menyen under årets SMAK

Årets SMAK i Tromsø står nok en gang klar til å servere deg det aller beste Nord-Norge har å by på.

Alt du lurer på om cruiseferier – og litt til

Kanariøyene: Slik velger du riktig øy

Vinterguide: Hit bør du reise på ferie

Slik sparer du penger på dekkjøp

Dette bør du være bevisst på

AB Elektro AS

AB Elektro AS leverer elektrotekniske installasjoner primært i Nord-Troms og Finnmark. Bedriften har de siste år levert flere store prosjekter, deriblant utbyggingen av Finnmarkshallen, ombyggingen av helsesenteret, Berlevåg skole, Tollevikbergan borettslag, Kautokeino omsorgsboliger. Bedriften har også opparbeidet seg stor kompetanse rundt industriell installasjon samt feilsøk. Oppdrettsnæringen er en svært betydelig del av dette, og er en viktig samarbeidspartner for AB Elektro. For denne næringen har de uført oppdrag i hele Finnmark, Troms og Skottland. For Grieg Seafood har de blant annet hatt 14 turer på Shetland hvor AB Elektro har hatt hovedansvar.

Alt´a Rør AS

Alt´ a Rør AS utfører større og mindre rørleggerjobber – både for næring og privat. Bedriften gjennomførte sitt så langt største oppdrag da de hadde ansvar for rørinstallasjonene ved utbyggingen av Alta Videregående skole. Om ikke kort tid tar de fatt på et nytt stort oppdrag, nemlig nye Alta Nærsykehus. Begge disse oppdragene har en ramme på rundt 20 millioner kroner.

Nordic Last og Buss AS

Nordic Last og Buss AS har 220 ansatte fordelt på 14 avdelinger i våre tre nordligste fylker; Nordland, Troms og Finnmark. Nordic Last og Buss regnes dermed som Nord-Norges største tungbilforhandler og vedlikeholder av lastebiler og busser. Avdelingene er spredd fra Fauske i sør til Vadsø i nord.

Arges

Innovasjon er et nøkkelord for altabedriften Arges som produserer og leverer fiberrør, mikrorør, varselnett til bredbåndsutbygging, og fôrslanger til oppdrett. Sverige er blitt et nytt marked hvor spesielt varselnett er etterspurt.