Derfor kan det koste mer enn forventet å ta opp forbrukslån uten sikkerhet

Tilgang til kreditt er en viktig byggekloss i nordmenns økonomiske hverdag. Vi tar opp lån med den hensikt å finansiere kjøp av bolig, bil og flere andre essensielle formål. Mange har nok også opplevd at sluttkostnaden kan ende opp med å bli en del høyere enn forventet.

Disse har fått jobb i iNord

iNord fortsetter å vokse, og har nå ansatt Morten Killingberg (25), Louise Madelene Konst Backe (29) og Karianne Engelien Anti (24).

Miniferie med familien? Her er fire storbyer nordmenn elsker.

Nordmenn elsker storbyreiser, og så mange som 47 prosent av oss foretrekker storbyreiser når vi skal på ferie. Vurderer du en miniferie med opplevelser for store og små? Da bør du lese videre!

Disse har fått jobb i iNord

iNord fortsetter å vokse, og har nå ansatt Morten Killingberg (25), Louise Madelene Konst Backe (29) og Karianne Engelien Anti (24).

Vet du hvilken kanariøy som passer for deg?

Renover hjemmet i sommer

Linda gikk med en drøm om å gi ut bok. Etter å ha deltatt på LINK 2017 ringte hun rett til trykkeriet.

På LINK, konferansen som fokuserer på ny teknologi og innovasjon, ble Linda Tangen så inspirert at hun samme dag begynte prosessen med å starte eget forlag. I år er det din tur til å la deg inspirere.

Eie eller leie – fordeler og ulemper

Det er mange argumenter for og i mot om man skal eie eller leie bolig. Her kommer det noen fordeler og ulemper, slik at du bedre kan vurdere hva som er riktig for deg.

Slik evaluerer långiverne din kredittverdighet

Når man skal søke om lån, kan det være en fordel å vite hvordan långivere evaluerer din kredittverdighet.

Majestetisk alternativ for næringslivet

Helt nye SsangYong Rexton har fått svært gode omtaler i motorpressen etter relanseringen. Det er ikke uten grunn, mener Lars Helge Beldo hos forhandler Brødr. Andersen AS. - Rexton er et smart valg for mange næringsdrivende, slår han fast.

TMS løser de store utfordringene

Trailer og Maskinservice AS løser problemene for kundene. Bjørn Ove Thomassen vet at hvert sekund er viktig når kundene tar kontakt.

Har solgt 1800 biler siden 1999

Siden oppstarten i 1999 har Arctic Auto AS solgt mer enn 1800 brukte biler. Nå er hele Norge marked for bilselger Ivar Hansen.

Her går det på skinner!

Etter bare noen uker i drift kan driftsleder Tom Ørjan Magnussen konstatere at det går på skinner i det nye skadesenteret i byen. Nå søker nyopprettede Bilbyen Skadesenter flere ansatte med den rette kompetansen.

Norges mest solgte ladbare hybrid blir enda sterkere

Outlander PHEV er Norges mest populære ladbare hybrid for fjerde året på rad. Allerede suverent gode Mitsubishi Outlander PHEV blir nå smarte, bedre og sterkere!

Nå brukes bobilen året rundt

Bobilfolket bruker nyter det gode liv året rundt. Mathisen Landbruks-Service AS på Elvebakken leverer noen av de aller beste alternativene for de som trives like godt med bobil i minusgrader som i plussgrader.

Minifestivalen: Spis for en hundrings!

I perioden 11. til 17. juni kan du spise deg god og mett for bare en hundrelapp på disse spisestedene:

Rekordinteresse for nye KONA hos TK Motor

Snart er bilen som hele 20.000 nordmenn har forhåndsbestilt på plass hos Tor-Åge Kristensen og TK Motor. Med en prislapp på 325.900 kroner og rekkevidde på 482 kilometer kan Hyundai KONA bli Norges mest populære elbil.

Dette gjør ferien med oss

«No stress» på Kapp Verde

Jørn Losvar tester Polaris Titan 800 XC

Finnes det en skuter som er suveren til normal turkjøring, ekstrem løssnøkjøring, arbeidsoppgaver med trekking av tunge lass og i tillegg omtrent aldri blir fastkjørt? Ja, og i tillegg ikke koster skjorta og er rimelig i forbruk.. 

I disse tre storbyene møter du ikke naboen

iNord søker én erfaren og én nyutdannet innholdsprodusent

Er du god til å fortelle historier? Vil du være med på å lage innholdsmarkedsføring for bedrifter i hele Nord-Norge?

I disse tre storbyene møter du ikke naboen

5 cruisereiser du ikke bør gå glipp av

Her er arbeidsplassen hvor de ansatte vil gjøre en forskjell

Navnet kan kanskje gi assosiasjoner til et bedehus, men Betania Alta er faktisk en av Altas større kompetansearbeidsplasser, som de ansatte gjerne får være med å utvikle.

Disse tre har blitt nominert til Altaprisen 2017

Etter 31 bedrifter/personer som har blitt foreslått har Alta Næringsforening kommet frem til tre kandidater som er med i avstemmingen om Altaprisen 2017.

Drømmen om USA

Kypros: Slik velger du riktig reisemål

Tidløs skifer går aldri ut på mote

Interiørkonsulentene Linda M. Thomassen og Linn Sæten i Front Design fremhever altaskiferen som et tidløst alternativ og et smart valg for det private hjemmet. – Skiferen har aldri gått av moten og nå ser vi en tendens til at den øker i popularitet i privat sammenheng.

Stålkontroll på leveransene

Røkenes AS leverer som bestilt til de største byggeprosjektene i Alta-regionen. Både nye Alta nærsykehus og leilighetskonseptet Havspeil nyter godt av de solide stålproduktene til altabedriften som har levert varene siden tidlig på 1990-tallet.

Fremtidens oppdrett har fokus på hver enkelt laks

Fremtidens lakseoppdrett innebærer oppfølging av fiskevelferd og fiskehelse for hver enkelt laks i merdene. Cermaqs søknad for iFarm er godkjent av Fiskeridirektoratet innenfor ordningen med utviklingstillatelser.

Økt oppmerksomhet på betongfasader

Jaro leverer ferdigbetong, betongelementer og vann- og avløpsprodukter til bygnings- og anleggsprosjekter i hele Nord-Norge og Svalbard. Nå opplever de større fokus på fasader blant kundene.

Starter salget av Alta Vest 2

Med umiddelbar nærhet til sentrum, egen parkeringsplass i kjelleren og utsikt over både Altafjorden og fjellene, skiller Alta Vest i Bossekop seg ut som et svært attraktivt boligområde. Nå starter salget av trinn 2.

Østlyngen blir med i landets største byggevarekjede

Norges største byggevarekjede blir ny partner for Østlyngen. Gode digitale løsninger for proffbrukerne, svært konkurransedyktige priser og et unikt utvalg bidro til navneendringen til Montér Østlyngen.

Tar sats for byutvikling med høy kvalitet

Arkitektene hos Verte går i spissen for en bærekraftig utvikling av Alta og andre byer i Finnmark. De mener vi må forholde oss til et samfunn uten uendelige ressurser og våge å planlegge deretter.

Alta-entreprenør nominert til prestisjepris

HAK Entreprenør har høstet skryt for arbeidet med Bøkfjordbrua i Sør-Varanger. Nå er Ole Heggeli & Ole Aas og kollegene en av tre nominerte til prisen «Årets anlegg 2017».

Masserer frem effektive ansatte

Effektiv massasjeterapi reduserer sykefraværet, gir lavere stressnivå og bedre effektivitet blant ansatte. Alta Bedriftsmassasje AS opplever økt etterspørsel i sine tjenester.

Fem italienske reisemål som pirrer reiselysten

- Et sterkt lokalt entreprenørskap er Altas styrke

Solid gründerånd, vekst på de aller fleste områder og en unik bredde i entreprenørskapet gjør at næringssjef Jørgen Kristoffersen ser lyst på fremtiden. Prosjekter for fire milliarder kroner er på trappene bare i sentrum.

Ferielandet som aldri går av moten

Fem greske reisemål du ikke bør gå glipp av

Ferskt merke vil ta reinkjøttet fra fest til hverdag

Når merket «Min Boazu» blir en del av sortimentet i alle Coop Nords EXTRA-butikker, håper gründer Lasse Kvernmo at det gjør reinkjøtt mer tilgjengelig for folk flest.

Slik får du mest sommerferie for pengene

Her er kjøretipsene som sparer både lommeboka og miljøet

Dette er Tom Karlsen, salgssjef Volvo hos Bil i Nord, sine beste tips til økonomisk kjøring.

Slik finner du det perfekte hotellet

iNord vokser – ansetter Ida Caspersen Ramberg (28)

Mediebyrået iNord styrker laget med innholdsprodusent Ida Caspersen Ramberg.

Hit reiser vi i sommer

Derfor har brødene til Bakehuset fått ny «look»

Julegaven de aldri glemmer

Dra på høstferie med bilen