Trendspaning: Dette blir hett innen markedsføring i 2020!

Fire bransjefolk har sett inn i spåkula for å forutsi hva som blir det absolutt heiteste innen markedsføring i det nye året – her får du svaret!

Slik får du perfekt ribbe

I fjorårets God Jul Alta viste Asbjørn Sandøy hvordan man lager den perfekte ribba. Siden julestria snart setter inn, gir vi deg en liten repetisjon.

Fortsetter å måle pulsen på digital markedsføring

iNord ønsker å få vite mer om bruken av digital markedsføring i Nord-Norge, og gjennomfører DGTL-undersøkelsen også i år.

Livet er lokalt: Rafsbotn

Høsten 2019 har markedsavdelingen jobbet med en rekke lokale historier. Vi har gravd i fortiden og tatt pulsen på lokalmiljøene i Alta. Her kan du lese sakene fra Rafsbotn.

Livet er lokalt: Korsfjorden

Høsten 2019 har markedsavdelingen jobbet med en rekke lokale historier. Vi har gravd i fortiden og tatt pulsen på lokalmiljøene i Alta. Her kan du lese sakene fra Korsfjorden.

Livet er lokalt: Tverrelvdalen

Høsten 2019 har markedsavdelingen jobbet med en rekke lokale historier. Vi har gravd i fortiden og tatt pulsen på lokalmiljøene i Alta. Her kan du lese sakene fra Tverrelvdalen.

Livet er lokalt: Bossekop

Høsten 2019 har markedsavdelingen jobbet med en rekke lokale historier. Vi har gravd i fortiden og tatt pulsen på lokalmiljøene i Alta. Her kan du lese sakene fra Bossekop.

Dette koret står på scenen sammen med Ole Edvard

I år skal det lokale kammerkoret GMO-Group delta på Desemberstemninger i Nordlyskatedralen mandag 25. november.

Til handelsmessa med bredt 4x4-utvalg

Få har like bredt utvalg av personbiler med firehjulstrekk som Henry Hammari AS. Under handelsmessen stiller forhandleren ut 4x4-modeller fra både Mitsubishi, Suzuki og Isuzu.

Fikk teste legenden på racerbanen

Legendariske Toyota Supra er tilbake, nå med råsterk rekkesekser som yter 340 HK! Salgssjef Oskar Langli ble blank i blikket da han fikk teste råskinnet på Vålerbanen!

Tar med spesialdesignet hus til Nordnorsk Handelsmesse

Novahus har gode erfaringer med Nordnorsk Handelsmesse og returnerer for tredje året på rad. I år tar de med seg et spesialdesignet hus med glasstak og sine populære grillhytter.

- Hjemmelekser er med på å skape ulikheter og klasseforskjeller

Mens foreldre i de fleste tilfeller er ferdige med arbeidsdagen når de kommer hjem, fortsetter barna skoledagen med lekser i flere ulike fag. Obligatoriske lekser tar verdifull tid fra lek, restitusjon og familietid.

Slik skaper du større engasjement på Instagram

Bli med på en 21 dager lang Instagram-utfordring og få flere og mer engasjerte følgere. Du kan også vinne en fotoworkshop med fotograf Tom Benjaminsen.

Satser sterkt på gjenvinning av plast

Altabedriften Arges har sitt utspring i den tidligere produksjonsbedriften Polyfemos, som har vært kjent i Altamarkedet siden 1992. I tråd med det økte miljøfokuset i hele verden, satser Arges nå sterkt på gjenvinning av plast fra fiskeoppdrettsnæringen.

- Visjona leverer et solid og godt verktøy for utvikling

Barents Nord er selskapet som driver båttransporten til og fra Sibelco Nordics anlegg på Stjernøya. Siden 2007 har Visjona, tidligere Noodt & Reiding, vært en viktig samarbeidspartner for Barents Nord.

Jobber kontinuerlig med å øke kapasiteten

Siden 1998 har Jaro holdt til på Aronneskjosen med stadig større aktivitet år etter år. Visjona, som da het Noodt & Reiding, var sentral i etableringsfasen av Jaro.

- Visjona har virkelig løftet oss

De siste ti årene har Visjona, tidligere Noodt & Reiding, samarbeidet med Frydenbø Industri, som er en moderne generasjonsbedrift med lang erfaring og tradisjon innen maritim mekanisk industri.

40 år i «samfunnets tjeneste»

I 40 år har Aksis jobbet med å få folk i arbeid. Nå feirer de 40-års jubileum som kompetansebedrift og inviterer deg til feiringen.

Hybriden blir betegnet som årets tryggeste bilkjøp

Femte generasjon Toyota RAV4 blir nevnt som det tryggeste bilkjøpet du kan gjøre i 2019. Den smarte hybriden har høy driftssikkerhet, god drivstofføkonomi, lave utslipp og byr på mye kjøreglede.

Inviterer sjørettede virksomheter til Langnes

Alta kommune har startet prosessen med detaljregulering av Langnes industriområde. Nå er tiden inne for aktuelle næringsaktører til å melde inn interesse for området.

Etablerer trivelig boområde på Kronstad

Med nesten halvparten av leilighetene solgt setter Byggmester Geir Svendsen AS nå i gang det som blir et trivelig og attraktivt boligområde på Kronstad. I «Elvekanten» legges alt til rette for en komfortabel hverdag for både liten og stor.

Tilbyr næringsarealer og moderne terrasseleiligheter i sentrum

Markveien Terrasse tilbyr noe helt unikt i Alta – nemlig luftige og modere terrasseleiligheter midt i sentrum. Utbygger Bjørn Johansen tror det på sikt blir enda større etterspørsel på sentrumsnære leiligheter.

Østlyngens 90-årige historie er full av historiske skatter

I 2019 er det hele 90 år siden altaværingen Ole Østlyngen etablerte det som senere skulle bli en av fylkets viktigste og største aktører innen byggvarehandel.

Godt miljø er en viktig del av suksessformelen

I tillegg til dyktige regnskapsførere og rådgivere, settes arbeidsmiljøet i sentrum. De har lite gjennomtrekk av ansatte og fokuserer på det sosiale miljøet og økt kompetanse. Det har gitt en stabil kundemasse fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør.

Vant velværedag i Alta

I forbindelse med Langhelg i Alta 14.-17. februar ønsket det rause næringslivet i Nordlysbyen å gi bort en velværedag for to heldige personer. Over 1400 personer deltok i konkurransen som ble arrangert på Facebook og det var Camilla Viktil og Therese Oskarsson som trakk det lengste strået.

Guide: Spis for en hundrings

En hel uke i februar byr flere av spisestedene i Alta på kulinariske matopplevelser for bare hundre kroner.Minifestivalen «Spis for en hundrings» arrangeres 11.-17. februar av Mediehuset Altaposten.