Slik skal Høstjakta gjennomføres i år

10.-13. september arrangeres den tradisjonsrike Høstjakta, en del av Langhelg i Alta. Som alt annet blir også årets utgave Høstjakta preget av koronatiltak.

foto
KLART FOR HØSTJAKTA: Høstjakta arrangeres 10.-13. september 2020 og du kan være med i trekningen av 75.000 kroner. Foto: Reiulf Grønnevik, redaksjonen Mediehuset Altaposten
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

Handler du for over 100 kroner i en av Høstjaktbutikkene mellom 10. og 12. september er du med i trekningen av 75.000 kroner. - Alle kunder får et lodd per 100 kroner de handler for i en butikk. Handler man for 500 kroner, så får man 5 lodd som er med i trekningen. Du fyller ut kontaktinformasjon på loddene i butikkene og leverer dem i en av Høstjakt-postkassene, forteller Yngve Reginiussen, markedssjef ved Mediehuset Altaposten.

Alle kunder oppfordres til å ta med egen penn for å fylle ut kontaktinformasjon på loddene. Videre gjelder selvfølgelig reglene om å holde god avstand og vaske hender godt og ofte.

Sender trekningen direkte

Det er i forbindelse med selve trekningen den største endringen skjer i år. Tidligere har det vært arrangert trekning med oppmøte, men i år sendes trekningen av 75.000 kroner på digitale plattformer. - Lørdag 12. september kl. 16.00 sender vi trekningen av Høstjakta direkte på altaposten.no og på Facebook. Dette er et tiltak vi gjør for å unngå den største ansamlingen av mennesker, sier Reginiussen.

foto
HELDIG VINNER: Bjørnar Røsland var den heldige vinner av 75.000 kroner i fjorårets Høstjakt. Her gratuleres han av Bjørg Flage Karlsen i Mediehuset Altaposten.

Det er viktig for arrangørene av Langhelg i Alta at folk handler i butikkene og tar vare på næringslivet i Troms og Finnmark. Nettopp dette er bakgrunnen for at Høstjakta arrangeres også i år. - Det har vært en tøff periode for butikker og andre aktører her i Alta. Samfunnet har sakte åpnet opp igjen, men mange kjenner nok på ettervirkninger etter koronapandemien. Derfor oppfordrer vi alle altaværinger til å ta vare på lokalt næringsliv og handle lokalt. I tillegg kan man jo vinne 75.000 kroner, sier Yngve.

Trekningen sendes på altaposten.no og Facebook (Langhelg i Alta og Mediehuset Altaposten) lørdag 12. september fra klokken 16.