- Gleder meg til å vise frem butikken til kundene

Torsdag 15. oktober kl. 10 åpner Rema 1000 Sentrum i ny drakt. Kjøpmann Kjetil Haugsnes og hans ansatte inviterer til kaffe og kake på åpningsdagen og lover gode tilbud hele helgen.

foto
Foto: Tom-Birger Anundsen
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

De ansatte i butikken får en helt ny arbeidshverdag med en nyoppusset butikk. - Vi har sett at det er mye arbeid i å pusse opp butikken, men gevinsten blir desto større. Butikken kommer til å se freshere ut og vi får veldig mye bedre plass. Handleopplevelsen blir rett og slett unik. Jeg gleder meg til å vise frem butikken til kundene, sier kjøpmann Kjetil Haugsnes.

Etter at han og de ansatte stengte dørene i begynnelsen av oktober, har det gått i ett inne i butikken. Det er en stor kabal som skal gå opp med å få alt ferdig samtidig, men heldigvis er prosessen nøye planlagt og alle vet hva de skal gjøre til enhver tid.

Oppgraderer hele butikken

I år har butikken også feiret 30-års jubileum. Likevel er det helt tilfeldig at det feires jubileum og pusses opp samme år. - Det var på høy tid at vi fikk pusset opp butikken. Vi hadde vel Altas eldste butikk, med tanke på innredning. Da er det godt å få oppgradert butikken til helt ny standard. Blant annet får vi inn energivennlige disker, sier Kjetil.

foto
Kjøpmann Kjetil Haugsnes sier den nye butikken blir en helt unik handleopplevelse.

Rema 1000 på sentrum blir dermed mye mer oversiktlig og romslig, samtidig som butikken har god tilgjengelighet og gratis parkering for alle kunder.

Inviterer til åpningsfest

Torsdag 15. oktober serveres det kaffe og kake til kundene fra kl. 10 og Haugsnes lover gode tilbud fra torsdag til lørdag. Han ser frem til å møte kundene igjen og forventer et stort trykk torsdag, fredag og lørdag.

Kjetil roser de ansatte som virkelig står på hver eneste dag og som jobber hardt for å bli ferdige til åpningen. Det er nemlig et kjempeløft for bedriften med helt nyoppussa butikk. - Jeg er helt avhengig av å ha flinke folk med meg; jeg kan ikke gjøre det her alene. De ansatte er gode på å se løsninger og de skjønner hvordan butikk drives, roser kjøpmannen.

For Kjetil og hans ansatte er det viktig å bruke lokal arbeidskraft. I dagene før åpningen er butikklokalet fullt av lokale entreprenører som jobber med fornyelsen av butikken. - Vi har mange dyktige folk i Alta og for oss er det viktig å bruke lokal arbeidskraft, vi er tross alt en lokal bedrift selv. Sammen finner vi løsninger for at alle skal få gjort arbeidsoppgavene sine samtidig, forteller Kjetil.

Velkommen til åpningsfest torsdag 15. oktober kl. 10!