Har du lyst til å bli håndverker?

Kunne du tenke deg en helt ny karrierevei? Med mange spennende oppdrag på blokka søker Håndverksgruppen deg som har lyst til å bli faglært.

foto
UTVIDER STABEN: Morten Ek og Håndverksgruppen søker deg som har lyst til å bli faglært håndverker.
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

Under utdannelsen får du lønn under opplæringen, og vi krever ingen forkunnskaper eller formell kompetanse.

– Enten du har fullført videregående, universitetsutdannelse eller hoppet av etter ungdomsskolen, så søker vi deg som er motivert til å jobbe i spennende bransje med gode fremtidsutsikter. Om du er 25 eller 45 år spiller ingen rolle. Det som betyr noe er at du har lyst å jobbe som maler, gulvlegger, eller flislegger. Du trenger ikke å ha bakgrunn fra byggfag, forteller daglig leder Morten Ek.

Som lærling hos Håndverksgruppen vil du få nødvendig opplæring for å kunne ta fagbrev, i kombinasjon med en spennende og variert arbeidshverdag.

Håndverksgruppen jobber med alt fra maling utendørs og innendørs, til gulvlegging og renovasjon av bad. De jobber på oppdrag både gjennom entreprenører, privatfolk og forsikring.

- Vi søker etter deg som ønsker å bli maler, gulvlegger eller flislegger. Vi søker deg som har litt erfaringer fra arbeidslivet, men som ønsker å prøve noe helt nytt. Hos oss får du all nødvendig opplæring og praksis, forteller daglig leder Morten Ek.

foto
OPPVARMET BYGG: De fleste jobber på vinterstid foregår i et oppvarmet bygg. Her er Alan i full sving i boligprosjektet på Aronnes.

Alan og Lukasz har jobbet i Håndverksgruppen i mange år og for tiden jobber de med et boligprosjekt på Aronnes. Begge stortrives på jobb og i Alta.

- Det er bra arbeidsmiljø i Håndverksgruppen og vi gjør mye sosialt sammen på fritiden, forteller de to.

foto
VARIERT JOBB: Morten Ek forteller at det å jobbe som håndverker er varierende og man får jobbe med mange spennende prosjekter.

- Det er en veldig varierende jobb. Du kan være opp til en måned på samme prosjekt, eller du kan ha opp mot fem oppdrag i løpet av en dag, litt avhengig av størrelsen på prosjektene, sier Morten.

Han forteller at å jobbe som håndverker passer for flere enn man tror. Som voksenlærling hos Håndverksgruppen kreves det ingen forhåndskunnskaper, men du må være lærevillig og ha lyst til å lære et nytt yrke.

De fleste jobber vinterstid foregår i oppvarmet bygg. - Produktene våre krever varme og vi har så og si ingen produkter som vi kan montere ute i kulda. Vi jobber varmt stort sett hele tiden, og utendørsjobbene utføres på sommeren, forteller Ek.

Det er mange muligheter på sikt i Håndverksgruppen dersom man har lyst å utvide horisonten. - Det finnes muligheter for jobb i Håndverksgruppen ellers i landet også, dersom man skulle finne på å flytte til en annen by. Håndsverksgruppen er representert i hele landet. Dersom man ønsker seg mer ansvar og lederstilling, så er muligheten også tilstedte for det. Fremtida skaper du sjøl, avslutter Morten.

Spørsmål om stillingen rettes til Morten Ek på telefon 41 02 02 71 eller via e-post.

Søknad sendes inn innen 31. januar 2022 på e-post til Morten Ek.