Til handelsmessa med bredt 4x4-utvalg

Få har like bredt utvalg av personbiler med firehjulstrekk som Henry Hammari AS. Under handelsmessen stiller forhandleren ut 4x4-modeller fra både Mitsubishi, Suzuki og Isuzu.

foto
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

Henry Hammari AS leverer alt fra småbiler til store pickuper, til de som mener kjøretøy skal ha trekk på alle fire hjul. Mitsubishi Outlander PHEV ladbar hybrid har vært den store salgssuksessen de siste årene. Den smarte SUVen har 7 års garanti, S-AWC firehjulstrekk, opp mot 45 km elektrisk rekkevidde og romslig plass.

Outlander er selvsagt på plass på standen til Henry Hammari under messen. Men den populære hybriden er langt ifra den eneste bilen med 4x4 de tar med seg.

Suzuki – som skapt for Finnmark

Mere utstyr, trekk på alle fire hjul og ekstremt mye bil for pengene. Det er gjennomgangsmelodien fra Suzuki. Alle Suzuki personbiler som selges i Norge leveres med trekk på alle fire hjul. Og putter du på «Norgespakken», så har du en Suzuki som aldri svikter deg – hverken sommer eller vinter.

- Suzuki lager biler med høy kvalitet. Nå er det også mulig å få de med veldig mye utstyr, som for eksempel, panorama soltak, alcantara/delskinn seter, alcantara dørtrekk, LED nærlys, parkeringssensor foran og bak, elektrisk innfellbare/oppvarmede speil, 17″ Sport aluminiumsfelger og regnsensor. Alt dette får du med i Norgespakken for bare 20.000 kroner, forteller Kim-Håvar Kristensen ved Henry Hammari AS.

foto
HANDELSMESSE: Kim-Håvar Kristensen og hans kollegaer fra Henry Hammari stiller ut 4x4-modeller fra både Mitsubishi, Suzuki og Isuzu på Nordnorsk Handelsmesse 11.-13. oktober.

Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige og sportslige 112HK og 140HK Boosterjet Turbo bensinmotorer. De nye kraftfulle turbomotorene gir fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk.

Helt ny L200 pickup

40 år etter den ble introdusert første gang, og etter 4,7 millioner solgte enheter globalt kommer det nå en helt ny Mitsubishi L200 pickup. 416.000 enheter ruller fortsatt rundt på veier og i terrenget i Europa. Introduksjonen av nye L200 foregikk i november i fjor, og nå har produksjonen startet for vår verdensdel med spesifikasjoner skreddersydd for norsk og europeiske lands smak og krav.

Den nye L200 har fått:

 • Helt nytt eksteriørdesign og nye eksteriørfarger

 • Helt nytt interiør med økt komfort og mye polstring på områder man berører

 • Oppgradert 4WD-system med kjøreprogrammer for ulikt underlag og nedstigningskontroll

 • Ny 2,3 liters dieselmotor som tilfredsstiller de siste Euro 6d temp-kravene

 • Ny 6-trinns automatgirkasse, ny 6-trinns manuell girkasse

 • Nye og større lettmetallfelger (18″)

 • Oppgradert stigeramme og chassis, kraftigere bremser og hjuloppheng

 • Oppgradert LCD flerinformasjonsdisplay og høykontrast instrumentpanel med delikat grafikk

 • Blindsonevarsler med filskifteassistent

 • Frontkollisjonsvarsel med nødbremseassistent

 • Misakselerasjonsvarsel foran og bak med nødbremseassistent

 • Nedstigningskontroll (HDC)

 • 360-kamera med fugleperspektiv-visning

 • Bi-LED hovedlys

 • Utvidet tilgang på tilbehør for personlig tilpasning

- L200 er blitt enda bedre og vi har store forventninger til den komplette pickupen, sier Kristensen.

Nye Isuzu D-Max Pickup 4x4 er her

En av Norges mest solgte pickuper de siste årene, Isuzu D-MAX 4×4 kommer nå i ny utgave med mer utstyr, til en enda lavere pris. Bilen har blitt utstyrt med en ny egenutviklet motor, som er klassens mest effektive. D-MAX Pickup 4×4 har ny 6-trinns automatgirkasse, og nytt bakhjulsoppheng for bedre sikkerhet ved tung last. I tillegg er nye D-MAX Pickup 4×4 raskere og sterkere – både med og uten last.

- Isuzu D-Max er blitt raskere, rimeligere og har mer utstyr. Den fungerer like bra på arbeidsplassen som på landeveien eller i terrenget, sier han.

- Nye Isuzu D-MAX Pickup 4×4 har kort og godt alt du forventer av en av Norges mest solgte pickup, og litt til!