Ute på havet uansett vær og vind

I serien “Fra smolt til sushi” får vi komme på innsiden av oppdrettsnæringa. Grieg Seafood åpner dørene og tar oss med på laksens reise fra rogn til middagsbordet.

foto
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

I den femte episoden får vi et innblikk i den daglige drifta på havet og hvordan Grieg Seafood passer på at laksen har det bra.

Selv under krevende værforhold skal laksen stelles og fôres hver dag. Derfor er sikkerhet førsteprioritet hos Grieg Seafood. - Vi jobber på sjøen under alle slags forhold, og når det er dårlig vær er det ikke alle oppgaver vi kan utføre. Vi som er på havet, har muligheten til å justere ting slik at vi føler det er trygt, sier Øystein Thomassen, røkter hos Grieg Seafood.

foto
UANSETT VÆRFORHOLD: Røkter Øystein Thomassen og kollegaene hans steller og fôrer laksen uansett værforhold.