Slik blir nye Rema 1000 på Elvebakken

Fra torsdag 28. mai til lørdag 30. mai blir det åpningsfest i den nye Rema 1000-butikken på Elvebakken med gode åpningstilbud. Torsdag serveres det kaffe og kaker til alle kunder, samt boller til barna.

foto
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

De siste ukene før åpningshelgen har de ansatte jobbet både sent og tidlig for å klargjøre butikken. De har hatt et stramt tidsskjema, men resultatet blir enestående.  - Den nye butikken blir en unik opplevelse! Den gamle butikken her på Elvebakken var trang og slitt, men nå har vi mye større og bedre plass til både kunder og varer, sier kjøpmann Tom Andre Agnalt.

foto
UNIK OPPLEVELSE: Den nye Rema 1000-butikken på Elvebakken er romslig og oversiktlig.

Større plass betyr et enda større varesortiment enn tidligere og det blir også et godt utvalg av gluten- og laktosefrie produkter. - De varene som det går mest av får den hylleplassen de fortjener. Det blir rett og slett et bedre utvalg for kunden, forteller han.

God tilgjengelighet og romslig parkering

Lokalene er romslige og oversiktlige, og store vinduer mot E6 slipper inn mye lys i butikken. - Det blir god plass på parkeringsplassen, med plass til minimum 60 biler. Butikken er lett tilgjengelig fra E6, så her er det absolutt verdt å komme innom, frister Tom Andre.

foto
GODE TILBUD: Kjøpmann Tom Andre Agnalt lover gode tilbud i åpningshelgen.

Under åpningsfesten blir det gode tilbud i hver vareseksjon, så her er det noe å finne for enhver smak.- Det lønner seg å komme innom Rema 1000 på Elvebakken fra 28. mai, sier kjøpmannen.

Åpningsfest med kaffe og kaker

Torsdag 28. mai blir det kaffe og kaker til alle kunder som er innom og barna får boller. Furua barnehage har laget tegninger, hvor ungene har tegnet hvordan de vil at den nye butikken skal se ut. - Det var kjempestas for oss at Furua barnehage tok på seg den oppgaven, sier Tom Andre.

foto
ÅPNINGSHELG: De ansatte på Rema 1000 har jobbet sent og tidlig for å få butikken klar til åpningshelgen.

Under åpningsfesten tar Rema 1000 Elvebakken hensyn til korona-situasjonen. De vil ha egne stasjoner hvor ansatte deler ut boller og kake til gjestene.

Velkommen til åpningsfest 28. mai kl. 10!