Betyr mye å ha Grieg Seafood med på laget

I serien “Fra smolt til sushi” får vi komme på innsiden av oppdrettsnæringa. Grieg Seafood åpner dørene og tar oss med på laksens reise fra rogn til middagsbordet.

foto
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

Grieg Seafood er opptatt av å handle lokalt og å være med på å skape bolyst de stedene de opererer. Samarbeid med lokale lag og foreninger er en viktig del av dette. Blant annet er Bossekop UL et av idrettslagene som Grieg Seafood har jobbet sammen med i mange år.

Den økonomiske drahjelpen betyr at Bossekop UL kan opprettholde et godt og bredt aktivitetstilbud for barn og unge. - Grieg Seafood er vår generalsponsor og det betyr mye at vi har dem med på laget. De stiller opp på flere arrangementer underveis, sier Rune Stamnes, daglig leder i BUL.

Grieg Seafood bruker betydelige summer i året på å sponse idrettsalg og annen aktivitet. Hovedfokuset er barn og unge. - Det er viktig for oss å kunne gi tilbake til samfunnet. Ingenting er bedre enn å gi tilbake til unger. Der ser du gleden, virkelig, sier økonomisk ansvarlig Jessica Lien Johnsen i Grieg Seafood Finnmark.

Se mer i den syvende episoden av “Fra smolt til sushi”, som sendes på altaposten.no mandag fra kl. 17.00.