Delta på Altapostens konkurranser under Altaturneringa

Mediehuset Altaposten arrangerer flere konkurranser i løpet av turneringshelga, både på nett, i sosiale medier og på Radio Alta.

foto
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

Vær med i trekningen av flotte premier

Når Altaturneringa går av stabelen, blir det dessverre ikke yrende folkeliv på Alta Idrettspark eller noen av de andre arenaene. Likevel kan du følge med på mange av kampene på stream fra Mediehuset Altaposten store deler av helga.

Vi ønsker å se hvordan du følger med på Altaturneringa i år. Ser du kamper på altaposten.no eller er du en av de heldige som får være til stede? Hvordan heier du på ditt favorittlag? Send oss et bilde på marked@altaposten.no for å være med i trekningen av Airpods, smartklokke fra Garmin, JBL GO høyttaler og Google chromecast. Vi trekker 4 vinnere søndag kveld.

Vinn gavekort på digitalt årsabonnement på Altaposten

Vi ønsker også dele ut et gavekort på digitalt årsabonnement på Altaposten. For å delta i denne konkurransen ønsker vi svar på disse tre spørsmålene:

1. Hvilken tid vant Karsten Warholm 400 meter hekk på i OL nylig?

2. Hvem vant finalen i fotball-EM tidligere i sommer?

3. Hva ble resultatet i bronsefinalen mellom Norge og Sverige i sommerens håndball-OL for damer?

Send svaret til marked@altaposten.no. Vi trekker 4 vinnere søndag kveld.

Øk vinnersjansene på Radio Alta og i sosiale medier

I sosiale medier vil vi ha konkurranser hver dag, hvor man kan være med i trekningen av Airpods, smartklokke, høyttaler, chromecast, gavekort på pizza og gavekort på badeland. Følg med på Altaposten Markeds Facebookside for å delta.

Radio Alta har turneringsradio hver dag i løpet av helga og her foregår det egne konkurranser, men med samme premier: Airpods, smartklokke, høyttaler, chromecast, gavekort på pizza og gavekort på badeland. I tillegg har du mulighet til å vinne en elektrisk sparkesykkel! Lytt til Radio Alta for å få med deg konkurransene der også.

foto
EL-SPARKESYKKEL: Martin Hovden og Bjørn Martin Lyng i Radio Alta skal dele ut en el-sparkesykkel i en av konkurransene på turneringsradioen.

Konkurransene er individuelle, og deltagelse i en konkurranse på Radio Alta vil ikke inkludere deltagelse på for eksempel altaposten.no. Men det er lov å delta i konkurranser på flere plattformer for å øke vinnersjansene.