Vil du være med å utvikle Mediehuset Altaposten til nye høyder?

Har du et brennende engasjement for IT og video? Trives du med en variert arbeidshverdag og er lærevillig? Da er dette kanskje jobben for deg!

foto
Mediehuset Altaposten har ledig stilling som teknisk ansvarlig
Annonsørinnhold produsert av Altaposten.nos markedsavdeling

Even Martinsen (28) har vært teknisk ansvarlig i Mediehuset Altaposten siden 2019, men nå har han bestemt seg for å søke nye utfordringer i Tromsø. Dermed søker Mediehuset Altaposten et nytt teknisk hode som vil være med og utvikle mediehuset videre.

Variert arbeidshverdag

Arbeidshverdagen som teknisk ansvarlig i Mediehuset Altaposten er innholdsrik og variert.

– I løpet av en typisk arbeidsdag har jeg mye kontakt med de andre ansatte på huset i form av teknisk support, men det er også en selvstendig jobb hvor jeg styrer timeplanen selv og prioriterer prosjekter og mål som er satt sammen med ledelsen, forteller Even.

Som teknisk ansvarlig er det rom for å være kreativ og utfordre seg selv gjennom å finne nye og bedre løsninger for å effektivisere arbeidshverdagen til både journalister, produsenter og resten av staben.

Streaming er et av satsningsområdene til mediehuset og som teknisk ansvarlig sitter man ofte som prosjektansvarlig for dette.

– Vi jobber mye med streaming av arrangementer innenfor idrett og kultur, i tillegg til at vi produserer konferanser. Derfor er det viktig at man klarer å holde hodet kaldt når det kan oppleves som en stressende situasjon, og samtidig trives med å jobbe både selvstendig og sammen med andre kolleger, sier Even.

Samarbeid på tvers av avdelinger

Som teknisk ansvarlig har han hatt ansvar for planlegging av teknisk løsning, opplæring, opprigging, gjennomføring og nedrigging av produksjonen, sammen med flere kolleger på tvers av avdelingene.

– Mediehuset Altaposten er en av de største leverandørene av streamingtjenester i Finnmark og de siste årene har vi fått et godt fotfeste også innenfor konferanse- og eventbransjen. Stillingen som teknisk ansvarlig er en sammensatt jobb, og man jobber både med egne prosjekter og med prosjekter for eksterne kunder. Derfor er det viktig at man ser kundens behov, kommuniserer godt og tilpasser produktet etter deres behov, sier Even.

foto
Martin Hovden i Radio Alta er en av kollegaene Even gjerne bistår med tekniske spørsmål.

Selv om man ofte jobber i prosjekter, er det en veldig selvstendig jobb. Mediehuset Altaposten er en del av konsernet Polaris Media Nord-Norge og man har derfor en teknisk avdeling som bistår ved behov.

– Til tider kan det være veldig frigjørende å styre sin egen timeplan, men det gir rom for å utforske mange ulike løsninger, både på det kreative og oppfinnsomme planet. Samtidig kommer det hektiske perioder og da er det viktig å prioritere hvilke arbeidsoppgaver som haster mer enn andre, sier han.

I dag jobber det om lag 30 personer i mediehuset, fordelt på redaksjonen, markedsavdelingen og resten av administrasjonen, som den nye kollegaen vil få ansvar for å bistå teknisk.

– Det er et godt arbeidsmiljø i bedriften, som består av en rekke mennesker med stort engasjement for samfunnsoppdraget. Alle er interessert i å levere det beste for bedriften og det er stor takhøyde for ideer og tanker, sier Even.

Lærevillig og nysgjerrig

Stillingen som teknisk ansvarlig rapporterer til administrerende direktør, Tor Sara. Han mener det er viktig at husets nye tekniske hode er lærevillig og nysgjerrig.

– For å passe inn i stillingen som teknisk ansvarlig må man ikke være redd for å prøve noe nytt. Vi er en organisasjon som liker å prøve på nye ting, som vi kanskje ikke kan. Vårt ønske er derfor en kollega som ønsker å være med på slik reise, forteller han.

Utviklingen innenfor IT og video går stadig fortere fremover og det gjelder å være våken på det som kommer.

– På mange måter er det viktigere å kunne ta til seg den nye informasjonen og sette den ut i livet, enn å være ferdig utlært på det som har vært, sier Tor.

Han ønsker seg søkere som er positivt innstilte, lærevillige og løsningsorienterte.

– Til gjengjeld kan vi tilby en kjempespennende og variert stilling, i et varmt og kompetent arbeidsmiljø som hele tiden søker nye utfordringer, sier han.

– Vil du bli vår nye kollega?

Interessert i å søke?

  • Stillingstittelen er teknisk ansvarlig

  • Arbeidsgiver er Mediehuset Altaposten

  • Fast 100% stilling

  • Stillingen innebærer arbeid på kveldstid og helger i perioder.

Søknadsfrist: 21. oktober 2022

Spørsmål om stillingen kan rettes til direktør Tor Sara på tlf 911 38 742/e-post eller Even Martinsen på tlf 911 07 025/e-post.

Søknad med CV sendes til tor@altaposten.no