TILs unggutter utklasset i Bodø

Selv med fire spillere fra A-laget var ikke TIL-reservene i nærheten av å hamle opp med Junkeren i serieåpninga.

TAPTE: Sigurd Grønli og TIL 2 kom til kort mot Junkeren.  Foto: Aleksandar Djorovic

fotball

JUNKEREN – TIL 2 8–0

Det var fullt fortjent da Brage Breivik på overtid av 1. omgang banket inn 2–0 til Junkeren via beinet til Storm Espolin Andersens og i en bue over TIL-keeper Erlend Jacobsen. Da hadde Bodø-laget hatt en rekke feite sjanser i årets første kamp i 3.-divisjon avdeling 6 og Jacobsen hadde måttet varte opp med en rekke redninger.

Sidad Najah Cooly sendte hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutters spill og både Tobias Hafstad og Storm Espolin Andersen hadde hatt redninger på strek mellom scoringene.

Selv om TIL 2 var styrket fra A-lagets bortetur til Oslo med Tomas Stabell og Sigurd Grønli, som begge var i aksjon for TIL i 4–1-tapet mot Vålerenga, samt Oliver Kjærgaard og keeper Erlend Jacobsen fra A-laget, var de egentlig aldri i nærheten av noe i 1. omgang, foruten om en sjanse til Peter Bjerke etter 12 minutters spill.

Kun fire minutter ut i 2. omgang gikk Junkeren opp til 3–0 i Nordlandshallen da Tobias Hepsøe lurte Jørgen Lamark og curlet ballen i lengste hjørne, skrått fra vel 11–12 meters hold.

I 57. minutt scoret Chooly sitt andre for dagen da han umarkert fikk gå på løp inn i boks og enkelte prikke inn 4–0.

Og i det kampen bikket timen spilt sto det 5–0 til de hvitkledde fra Bodø. TIL greide ikke få klarert en corner og Ferdinand Nilsskog Clarke banket inn Junkerens femte for dagen fra en meters hold.

Men Junkeren hadde ikke tenkt å gi seg med det. TIL sov i timen igjen da Tobias Hepsøe fikk løpe fritt igjennom og prikke inn sin andre scoring for dagen. 6–0 og fortsatt sto det 20 minutt igjen på klokka.

Like før kampen gikk mot 90 minutter kom Junkerens 7. for dagen da Lars Erik Vagle Urving fikk stå umarkert på bakerste stolpe og banke inn 7–0.

Fortsatt var ikke Junkeren ferdigscoret og Emil Pettersen satte inn 8–0 to minutter på overtid.

Det betyr at Junkeren går rett til topps i avdelingen, mens TIL 2 havner rett på jumboplass etter ydmykelsen i Bodø.