TIL bikker 1.000 medlemmer – innfører pålagt medlemskap

TIL gjør grep for å øke tilhørigheten til klubben.

BUDSJETT: Administrerende direktør i TIL, Stig-Arne Engen, la tirsdag kveld frem budsjettet.  Foto: Tobias Stein Eilertsen

fotball

Onsdag kveld ble det holdt årsmøte i TIL. Et av forslagene som ble fremmet, kom fra TIL yngres.

– Vi er 819 medlemmer i TIL. Om vi får inn alle trenere og lagledere i yngres avdeling, vil vi bikke 1.000 medlemmer, sa Øivind Hansen, som sitter i utvalget for barn- og unge og er trener for et av TILs G14-lag.

Laveste pris

Medlemskontingenten for aktive spillere i Tromsø Idrettslag er i dag på 100 kroner, mens øvrige medlemmer har en kontingent på 500 kroner.

FORSLAG: Øivind Hansen (til v.) i TIL yngres kom med et forslag som nå blir gjennomført. Her sitter han ved siden av utviklingsleder i klubben, Truls Jenssen under årsmøtet.  Foto: Tobias Stein Eilertsen

Hansen mener det for TIL som klubb er viktig at trenere og lagledere som representerer klubben, også er medlemmer. Derfor foreslo han en pålagt kontingent, men til samme pris som for spillerne, altså 100 kroner.

– 500 kroner er ikke så mye, men det kan svi litt i lommen. Jeg tror at ved å sette nivået på det minste som er lovpålagt, vil det minske terskelen for at de melder seg inn.

STYREVEDTAK: TIL-styreleder Stig Bjørklund bekrefter at det nå blir pålagt for trenere og lagledere i TIL-yngres må være en del av klubben.  Foto: Tobias Stein Eilertsen

Blir styrevedtak

Styreleder i TIL, Stig Bjørklund, så positivt på forslaget og mente dette må bli en styresak.

– Jeg er positiv til dette. Jeg foreslår at det blir en styresak å bestemme dette, at alle trenere og lagledere skal være medlemmer i klubben. Så jeg foreslår at det blir pliktig å være medlem i klubben, med en medlemskontingent til laveste beløp for ikke å skremme noen bort. Da blir det fra og med neste styremøte satt i praksis, så skal vi forankre dette med de to ulike medlemskontingentene på neste årsmøte, sa Bjørklund.

– Styret vil sørge for at dette blir gjennomført i praksis, legger han til.

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

fotball