Fløya-tap mot seriemesteren – ligger to poeng over nedrykk

Fløya klarte ikke å stå i mot da Mjølner sikret opprykket til 2.-divisjon.

Fløya tapte 0–1 mot Mjølner lørdag.   Foto: Tom Benjaminsen

fotball

Fløya har fått en tøff høst i nedrykksstriden, og etter 0–1 borte mot Mjølner er laget bare to poeng foran Funnefoss/Vormsund som har 29 poeng. Sistnevnte ligger med to serierunder igjen på nedrykksplass i 3.-divisjon avdeling 6.

Fløya på 31 poeng ligger likt med Lillestrøm 2 og Skjervøy. Det grønnkledde tromsølagets fordel er at de har best målforskjell av de fire lagene som er involvert, der kun ett rykker ned.

I de to siste serierundene venter Skedsmo hjemme og Senja borte for Fløya som trolig i verste fall må sikre seg seier i begge kampene for å overleve.

TIL 2 har 24 poeng med tre kamper igjen å spille. Med sju poeng opp til trioen på sikker plass skal det mye til for at TIL-rekruttene berger plassen. Det vil ha store konsekvenser for TIL som i tillegg til nedrykk for B-laget vil skyve TIL 3 ned fra 4.- til 5.-divisjon.

TILs B-lag møter Senja borte i en kamp de må vinne mandag kveld.

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

fotball