Stygt tap i første test

Bård Flovik er optimistisk tross tap i sesongens første treningskamp.

TAP I FØRSTE TEST: Mats Frede Hansen og resten av guttene tapte stort i sesongen første treningskamp borte mot Skeid.   Foto: Karl Eirik Steffensen

100 Sport

Skeid - Alta 5-0:

Alta IFs fotballherrer er i helgen sørpå for å spille oppkjøringens første treningskamper. Fredag ettermiddag ventet Skeid på motsatt banehalvdel, noe som skulle vise seg å bli en tøff affære. Allerede til pause ledet Tom Nordlies mannskap hele 3-0, og da kampen ble blåst av viste restultattavlen 5-0.

Tross brutale siffer, var det en jevnere kamp prestasjonsmessig. Det var nyttig for oss å få denne gjennomføringen mot et godt og skjerpet Skeid-lag, sa Alta IF-trener Bård Flovik etter kampen.

Søndag møter fotballherrene Grorud til ny test.

Alta IF startet med følgende lag:

Maris Eltermanis - Mats Frede Hansen - Aleksander Bjørnvåg - Thomas B. Braaten - Runar Overvik - Dag Andreas Balto - Felix A. Jacobsen - Håvard Mannsverk - Magnus Nikolaisen - Eirik Lund Holm - Vebjørn A. Skorpen

Skeids målscorere: Henning T. Andersen, Johannes Nunez (2), Mesut Can og Dreni Ademaj (straffe).

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

100 Sport