Seriegull og opprykkskvalifisering er målet, og enn så lenge ser det bra ut for BUL-damene. Bossekopingene har vunnet de seks første kampene og leder serien. Men Tromsø-studentene (TSI) har også tatt full pott på sine seks første matcher. På søndag møtes de to topplagene til duell i Tromsø.

– Vi gleder oss veldig til den kampen. Selvtilliten i gruppa er høy, så det blir moro å måle krefter med TSI. Dette er en helg vi har sett frem til i lang tid, kommenterer BUL-trener Vebjørn Slettli, som stiller med sitt beste lag på søndag.

– Alle er med, og det gjør at jeg har store forventninger til prestasjonene. Vi har ikke vært like god i kamp som på trening denne sesongen. Jeg håper og tror at vi kan få det til å stemme skikkelig på søndag. Vi har savnet god matching. Nå får vi det, fastslår han.

Både A-laget og rekruttlaget skal i aksjon denne helga. På lørdag møter BUL TSIs andrelag, mens TSIs førstelag skal i aksjon mot BULs rekruttlag. Så bytter lagene motstander på søndag.

– Vi har som mål å reise hjem med åtte poeng. Rekruttlaget vårt har levert bra denne sesongen, og jeg har tro på at de kan matche både første- og andrelaget til TSI. Det blir en spennende helg, avslutter Slettli.