Ranheims Mads Reginiussen pådro seg et overtråkk i kvalifiseringskampen mot Mjøndalen, men spilte videre og ble til slutt matchvinner. Trønderne vant 2-1 i en kamp hvor regnestykket var veldig enkelt. Vinneren møter 14. plassen i Eliteserien over to kamper. Vinneren der spiller Eliteserie neste sesong. Det er noe Mads Reginiussen ønsker seg mer enn de aller fleste. Han ble hentet til Tromsø fra Alta IF i 2009, men fikk ikke mange mulighetene i daværende Tippeligaen. – Jeg tror ikke det er mange som hadde spilt videre etter et slikt overtråkk. Det var ganske kraftig, avslører Ranheim-trener Svein Maalen overfor Eurosport.

Ranheim tok ledelsen etter 16 minutters spill. Michael Karlsen satte en retur i mål, noe som ga bortelaget en kjempestart på matchen. Kort tid i forveien hadde Mjøndalens Christian Gauseth en ball i mål, men assistentdommeren vinket for offside. Plutselig var det i stedet trønderne som kunne juble for ledelse.– Det er helt enorm, helt enormt. Det er ingen som trodde på oss før sesongen, men vi har jobbet så hardt. Det var ett lag som ville spille fotball i dag, og det laget vant, sier en rørt Michael Karlsen.

Han scoret kampens første for bortelaget.– Vi er en gjeng med kompiser som jobber for hverandre, og det er derfor vi vinner. Det er helt fantastisk, sa han videre til Eurosport.