Alta IF reiste videre fra Nøtterøy med stor selvtillit og en med en god følelse etter å ha vunnet årets første 2. divisjonskamp lørdag. Sarpsborg innehar tredjeplassen i avdelingen og hadde vunnet fem av sine seks siste kamper foran dagens oppgjør. Sarpsborg scoret kampens to første mål, før Alta tok over. Til pause ledet laget fra Nordlysbyen hele 19-12.

Sarpsborg yppet seg etter pause da de scoret tre strake mål, før Lars Erik Lingjærde fikk rødt kort av dommerduoen. Det påvirket ikke Alta-laget nevneverdig, som gikk seirende ut av den andre omgangen med 14-11, og vant tilsammen med ti mål. Etter en tung start på sesongen har de gulkledde virkelig tatt seg sammen i helgas oppgjør.

Alta IF er i skrivende stund på trygg plass i 2. divisjon med fire poeng. Vestli - Bravo startet klokken 15:00, en kamp hvor Alta IF ønsker seg hjelp fra Bravo.

Kampfakta:

2.divisjon avd. 1Sarpsborghallen

Sarpsborg – Alta IF 23-33 (12-19)

Altas mål: Petter Barosen 9, Stian Parken 7, Fredrik Bruer 4, Vebjørn Slettli 3, Lars Erik Lingjærde 3, Michael Hoel Johansen 3, Håvard Brekmo 2, Marius Dahl 2.

Flest mål Sarpsborg: M. Chehri, 7.

Utvisninger: Alta IF 2x2min, Sarpsborg 2x2min

Dommere: Chris-Andre Hansen og Stian Andre Stensrud.