NTB har satt spillerbørs etter alle kampene i OBOS-ligaen denne sesongen og har etter sesongslutt satt opp Årets lag.

Med et snitt på 5,41 har altaværingen Mads Reginiussen, Ranheim, fått plass på innbytterbenken med samme snitt som Starts Espen Børulfsen som er inne på laget som en av fire spillere på midtbanen.

220 kamper

Reginiussen har spilt 29 seriekamper og tre cupkamper for Ranheim denne sesongen og har scoret ti mål fra sin midtbaneposisjon. Han scoret begge målene da Arendal ble slått 2-1 i siste serierunde og Ranheim sikret med det fjerdeplassen i årets OBOS-liga.

Dette var Reginiussens kamp nummer 220 i Ranheim-trøya etter overgangen fra Tromsø i etterkant av 2010-sesongen. Midtbanespilleren har vært stabil siden han ankom trøndelagsklubben og har spilt mellom 28 og 35 kamper alle de sju sesongene han har vært i klubben.

I eliteseriekvalifisering

Søndag venter femteplaserte Sandnes Ulf i første kvalifiseringskamp til Eliteserien. Går Ranheim seirende ut av hjemme- og bortekampen venter vinneren av Mjøndalen og Ullensaker/Kisa i neste kvalifiseringsrunde.

Vinneren av andre kvalifiseringsrunde møter laget som ender tredjesist i Eliteserien for å spille om en plass på øverste nivå. Når to serierunder gjenstår er det Aalesund som ligger på kvalifiseringsplass mens Sogndal og allereed nedrykksklare Viking ligger under streken.

Glimt-spiller best snitt

Etter hele 28 scoringer ble ikke Bodø/Glimts Kristian Fardahl Opseth bare toppscorer, men er også Årets spiller med et snitt på 5,79 på NTB-børsen.

Her er Årets lag hos NTB (snittkarakter i parentes) i en 3-4-3-formasjon:

Keeper: Even Barlie, Ranheim (5,23).

Forsvar: Simon A. Larsen, Start (5,24), Martin Bjørnbak, Bodø/Glimt (5,39), Christian Eggen Rismark, Ranheim (5,28).

Midtbane: Espen Børulfsen, Start (5,41), Niklas Sandberg, Ull/Kisa (5,60), Ulrik Saltnes, Bodø/Glimt (5,58), Kristoffer Ødemarksbakken, Ull/Kisa (5,58).

Angrep: Endre Kupen, Florø (5,50), Kristian Fardal Opseth, Bodø/Glimt (5,79), Amahl Pellegrino, Mjøndalen (5,68)

Benken: Julian Faye Lund, Levanger (5,11), Erik Tønne, Levanger (5,28), Mads Reginiussen, Ranheim (5,41), Niklas Castro, Kongsvinger (5,35), Vegard L. Moberg, Bodø/Glimt (5,39), Kent Håvard Eriksen, Sandnes Ulf (5,31).