Håndballsesongen er godt i gang, og Alta IFs herrelag er denne helga sørpå for å spille to bortekamper i 2. divisjon avdeling 1.

Lørdag ettermiddag møtte Alta IF Storhamar i Boligpartner Arena, og hjemmelaget vant 31-23. Dette var Alta IFs fjerde strake tap, og de ligger i likhet med bunnlaget Skarphedin på nedrykksplass i avdelinga. Begge lag har null poeng så langt i år.

Petter Barosen var Alta-lagets toppscorer med ni fulltreffere.

Gjengen fra Nordlysbyen skal også spille mot LFH09 før de vender nesa hjemover. Dette oppgjøret spilles søndag klokken 14.00.

Også Alta IFs damelag var i aksjon på lørdag. De møtte TSI i Altahallen, og det så lenge lyst ut med tanke på poeng. Hjemmelaget ledet 13-9 til pause, og midtveis i andre omgang var ledelsen økt til fem mål. Men gjestene fra Tromsø var best i siste del av oppgjøret, og vant til slutt 22-21.

Ingvild Eriksen scoret fem mål for Alta IF og var med det lagets toppscorer.

Alta IF møter TSI 2 i Altahallen søndag klokken 11.00.