Grei - BUL 2-2:

Søndag var det klart for BULs 18. seriekamp i 1. divisjon kvinner, og denne gangen var det Grei som sto på motsatt banehalvdel.

Kampen ble spilt på Grei kunstgress, og det var gjestene fra Bossekop som scoret først. Johanne Bjørnå var på rett plass til rett tid og ga BUL ledelsen etter 23 minutters spill. Hjemmelaget snudde imidlertid kampen til 2-1 ved Arlinda Fera og Celina Opland Smith før pause, og dermed var der det Grei som ledet halvveis.

Johanne Bjørnå var imidlertid frempå igjen tre minutter etter hvilen og sørget for 2-2. Flere mål ble det ikke, og lagene endte opp med ett poeng hver.

BUL-damene er på femteplass, og har bare to poeng opp til tabelltreer Øvrevoll Hosle - som tapte 0-2 hjemme mot KIL/Hemne på lørdag. Byåsen på fjerdeplass kan ta seg forbi Øvrevoll Hosle med seier hjemme mot Urædd senere på søndag.