TILBAKE FOR FULLT: Tore Reginiussen er kvitt skaden som har holdt han på sidelinja en stund, og starter trolig mot Real Sociedad torsdag kveld.
(Foto: Christian Blom, NTB Scanpix)

TILBAKE FOR FULLT: Tore Reginiussen er kvitt skaden som har holdt han på sidelinja en stund, og starter trolig mot Real Sociedad torsdag kveld. Foto: Christian Blom, NTB Scanpix

Knalltøff utfordring

Tore Reginiussen får trolig kjørt seg skikkelig i kveld.

Torsdag starter gruppespillet i Europaligaen, der Rosenborg har havnet i pulje med Real Sociedad, Zenit St. Petersburg og FK Vardar Skopje.

Tore Reginiussen og RBK står foran en svært vanskelig utfordring allerede i åpningskampen. De møter nemlig det spanske topplaget Real Sociedad på bortebane, og trønderne levnes ikke store sjansene. Det passer Reginiussen & co bra.

– Vi har ikke noe press på oss. Det er få som forventer at vi skal få med oss noe som helst derfra. Selv reiser vi med trua på det, fordi vi vet at vi har rystet store lag tidligere. Men det er nok kanskje den tøffeste bortekampen i gruppespillet, sier Tore Reginiussen til Rosenborgs nettsted.

Real Sociedad har fått en kanonstart på sesongen i hjemlig liga. De har full poengpott og 10-4 i målforskjell på de tre første seriekampene. Bare Barcelona er foran Real Sociedad på tabellen, så Rosenborg møter et lag full av selvtillit.

– Vi har møtt gode lag tidligere i kvaliken, og vi har håndtert det på en bra måte. Vi må gjøre mye av det samme, ligge tett og kompakt og virkelig jobbe ræva av oss. Det er vi helt nødt til om vi skal ha mulighet til å få med oss et bra resultat. Vi har sett de, og vi vet de har ting vi kan utnytte, hvis vi er på, sier han videre.

– Vi gleder oss veldig. Det er disse kampene som er morsomme, og som vi drømmer om. Det handler om å tørre å nyte det og ha det gøy, avslutter han.

Utforsk tema:
Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

kommunestyret

– Min vakt og mitt ansvar

Fristbruddene var verre enn antatt, men nå er barnevernet på rett kurs.

Endrer svømmestil

Når det blir sterk strøm, bruker oppdrettslaksen annen teknikk for å komme seg frem.

kommunestyret

– Smil, bil-Rolf, du fikk viljen din!

Siste brikke falt på plass for byggekompleks for bil- og matbutikk.

To prikker til bowlingen

Det straffer seg å somle med papirene.

– Lite lus i nord

Det er lite lus på villaks fra Nordland og nordover.

musikk

Tar med heiagjeng når Eirik skal i ilden

Eirik Lyng har med seg medbrakte fans til Melodi Grand Prix jr.

TV Nord torsdag 21. september

Førerløse biler skal øke sikkerheten på veiene.