VIF 2 - Bærum 4-1:

Anført av innbytter Henrik Kjelsrud Johansen vant Vålerengas andrelag 4-1 over Bærum i PostNord-ligaen avdeling 1 mandag.

Moses Mawa sendte Bærum i føringen etter 39 minutter. Det var Bærum-angriperens tredje mål for sesongen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Bærum.

Tre minutter etter hvilen utlignet Kjelsrud Johansen for Vålerenga 2. Han hadde nylig blitt byttet inn. VIF 2 tok ledelsen ved Ernest Agyiri da det var spilt en halv time i andreomgangen, og Samúel Kari Fridjónsson scoret 3-1-målet ti minutter senere.

Emanuel Kot Tafesse (Bærum) ble sendt i dusjen da han fikk sitt andre gule kort to minutter før slutt, og Kjelsrud Johansen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 4-1 rett etterpå.

Vålerenga 2 møter Alta IF i Finnmarkshallen mandag 28. august.