SEMIFINALEKLAR Hikmat Nazari og Alta 1 tok seg til semifinale etter å ha slått Porsanger i kvartfinalen. Søndag morgen venter semifinale mot BUL. (Foto: Magne Ek)

SEMIFINALEKLAR Hikmat Nazari og Alta 1 tok seg til semifinale etter å ha slått Porsanger i kvartfinalen. Søndag morgen venter semifinale mot BUL. Foto: Magne Ek

Naboene møtes i semifinalen

Tre Alta-lag og Honningsvåg gjør opp om seieren i den eldste gutteklassen.

Sluttspillet i Altaturneringa er godt igang og semifinalene i klasse gutter 11`er var klare da Alta IF 1 slo Porsanger 2-0 i kvartfinalen lørdag kveld. Dermed får Alta-guttene mulighet til å revansjere 0-1-tapet for BUL fra den første gruppespillskampen når de igjen møtes i semifinale i Finnmarkshallen klokken 10.30.

I den andre semifinalen møtes Alta IF 2 og Honningsvåg. Denne kampen spilles i Finnmarkshallen klokken 09.40. Vinnerne av disse to kampene møtes i finale klokken 16.10 på Alta idrettspark i kampen som avslutter årets turnering. Taperne spiller om bronse i Finnmarkshallen klokken 13.00.

I klasse gutter 7`er møtes Nordreisa og BØS (Burfjord/Øksfjord/Sørøy Glimt), samt Lyngen/Karnes - Tverrelvdalen i semifinalene. Disse kampene spilles allerede klokken 08.45 på Aronnes og i Kaiskuru. Finalen i denne klassen spilles klokken 12.30 på gressbanen på Aronnes, etterfulgt av bronsefinalen i samme klasse.

Finaleklar i Øvre-Alta

I smågutteklassen er man ikke kommet like langt i A-sluttspillet. Her spilles kvartfinalene søndag morgen klokken 08.00 og 08.50. I disse møtes BUL 1 - Bardufoss, Skjervøy - Alta IF 3, HIF/Stein 2 - Nordreisa og Kautokeino - Varden. Alle disse kampene spilles i Øvre-Alta der også semifinalene spilles like etter. Finalen går på Aronnes klokken 14.20.

Hver sin semifinale

I klasse Jenter 9´er har arrangørklubben sine to lag i hver sin semifinale. Motstandere er henholdsvis Hesseng/Bjørnevatn og BUL. Alta 2 og Hesseng/Bjørnevatn møtes på Breverud klokken 09.40, mens Alta 1 og BUL spilles samtidig på gressbanen på Aronnes. Finalen i den eldste jenteklassen spilles på gressbanen klokken 15.10.

I småjenteklassen spilles også kvartfinalene søndag morgen. Alta IF 3 møter Skjervøy på Breverud klokken 08.00, samtidig som Alta IF 4 møter Tromsø IL på Aronnes. 50 minutter senere møtes Kvaløya og BUL 2 på Breverud, mens Porsanger samtidig skal teste seg mot Bardufoss på Aronnes.

Også i denne klassen skal semifinalene spilles på samme arena som kvartfinalene noe som betyr at lagene ikke trenger å flytte på seg før neste kamp. Semifinalene spilles klokken 10.30 før finalen skal avgjøre det hele klokken 13.30.

I tillegg til at det i de yngste klassene også spilles kamper uten at resultatene føres foregår det B-sluttspill med finale i klasse jenter 9´er og gutter 11´er. I jenteklassen skal det hele avgjøres i Tverrelvdalen i løpet av formiddagen, mens B-sluttspillet i gutter 11´er spilles i Finnmarkshallen.

Utforsk tema:
Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

– Har fortsatt håp om å finne kvinnen i god behold

– Nye og uthvilte mannskaper settes inn i morgentimene. Været er i ferd med å lette.

Fikk splitter ny bil

Lettere transport for dagsenter.

50 nye soldater fra HV klar til leteaksjon i natt

Leteaksjonen etter kvinnen på Sørøya trappes opp i natt etter beordring.

Oppdatert

– Trafikken dundrer forbi i 60-sonen

Foreldrene på Raipas bekymret for livsfarlig trafikk.

Kåfjord skole

Ap-roser som visner

– Så klønete at man blir skremt.

– Imponerende på Halddetoppen

Det plasket ned, men både marsjen og Haldde-prosjektet til kulturskolen avsluttet med stil.

anmeldelse

Slogrock stjal showet

Legendene i Moillrock skrudde tempoet opp.

politikk

– Skole og omsorg foran skattekutt

– Arbeiderpartiet prioriterer mer penger til kommunene.