A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I 2017-sesongen gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altaposten bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag møttes Skeid og Alta IF på Nordre Åsen kunstgress i Oslo, og gjestene fra Nordlysbyen vant 2-0 etter scoringer av Eirik Lund Holm og Vegard Braaten. Trenerduoen Rune Repvik og Vidar Johnsen mener følgende spillere fortjener stjerner etter den råsterke borteseieren:

Tre stjerner: Dag Andreas Balto

Dag Andreas Balto. Foto: Karl Eirik Steffensen

Meget solid forestilling. Trygg og god med ballen, og leverer på høyt nivå som førsteforsvarer. Målgivende pasning til Vegard Braatens scoring.

To stjerner: Vegard Braaten

Vegard Braaten Foto: Karl Eirik Steffensen

Hadde målgivende pasning på 1-0 og satte selv inn 2-0-scoringen. Enorm moral, og ble bare bedre og bedre utover i kampen. Vant mange dueller. Sterk feilvendt og dødelig rettvendt!

Én stjerne: Eirik Lund Holm

Eirik Lund Holm. Foto: Karl Eirik Steffensen

Ingen hadde flere spurter enn denne karen i lørdagens oppgjør. Har kun ett gir, og det er full guffe. Scoret et meget flott mål. God kamp av oksen fra Båtsfjord.