Lørdag sparkes PostNord-ligaen avdeling 1 i gang igjen etter et par ukers fotballferie, og Alta IFs første utfordring er seriefirer Skeid på Nordre Åsen kunstgress. Toppkampen starter klokken 16.00, og Alta IFs trenerduo Rune Repvik og Vidar Johnsen har måtte gjøre noen endringer.

Øyvind Veseth Olsen har vært fast inventar i forsvarsrekka denne sesongen. Han er imidlertid suspendert denne helga, og ble ikke med laget sørover. Aleksander Bjørnvåg tar plassen hans, og danner trebackslinje sammen med kaptein Mats Frede Hansen og Thomas Braaten.

Heller ikke Felix Adrian Jacobsen er i startoppstillingen. Han sliter med en betennelse i hofteregionen. Nykommer Håvard Mannsverk skadet seg på trening denne uka, og er uaktuell for en plass i førsteelleveren.

Alta IF stiller med følgende lag (3-4-3):

Daniel Rojas - Mats Frede Hansen, Aleksander Bjørnvåg, Thomas Braaten - Runar Overvik, Christian Reginiussen, Makhtar Thioune, Dag Andreas Balto - Magnus Nikolaisen, Vegard Braaten, Eirik Lund Holm

– Vi gleder oss veldig til matchen mot Skeid. Det kommer til å bli en vanskelig kamp med to gode og energiske lag som er sultne på tre poeng. Vi er så klare som det er mulig å bli, sier en spent assistenttrener Vidar Johnsen på telefon fra hovedstaden.

A-sporten kommer tilbake med resultat og reaksjoner etter matchen.