– 11 dagers pause uten fotballen har gjort godt for kroppen etter et tøft halvår. Det gjør at batteriene er ladet. Jeg tror alle er klare for fighten mot HamKam, sier Alta IFs mest iherdige arbeidsmaur i 2. divisjon.

Sol og varme

Sammen med kjæresten har Christian fått en uke med sol og varme i Kroatia, nærmere bestemt i Split, der åssiden tok fyr like etter at de reiste hjem.

– Vi hadde med oss et treningsopplagg som gjør at man vedlikeholder formen, både øvelser og løping, i tillegg til at en tur i bassenget selvfølgelig er en fin aktivitet, sier Reginiussen.

Kom i gang

Alta IF innledet treningene sist lørdag. Spillerne ble sjekket etter alle kunstens regler. Fettprosenten kan nemlig ikke være høyere enn nødvendig når de skal ta steget opp på førsteplass i divisjonen. Det er ett trinn igjen, og da må HamKam forseres.

– Vi har kjørt to daglige økter. Lørdag hadde vi også en liten fysisk test hvor spillernes form ble sjekket. Vi har brukt helga til å komme i gang etter ferien, kommenterer Alta IFs assistenttrener Vidar Johnsen.

Mye reising

Det er ikke bare de fysiske prøvelsene som gjør at Reginiussen har et tøft program. Han studerer fysioterapi i Trondheim og har bak seg usedvanlig mange reisedøgn. Det tar på.

– Det er klart det er krevende, men det blir enklere når laget kjemper i toppen av divisjonen, sier Christian, som lover helhjertet innsats for moderklubben denne høsten.

– Etter sesongen må jeg i tenkeboksen, sier Christian, som nå starter på sitt siste studieår.