Allerede etter to kamper er BULs jenter 18-årslag klar for A-sluttspillet under Gothia cup. 6-1-seieren fra mandagen ble fulgt opp på overbevisende måte tirsdag morgen.

BUL-jentene slo nemlig tyske Eimsbutteler 2-0. BUL tok ledelsen allerede etter to minutter ved Sofie Movik Simensen. Etter dette hadde bossekopingene god kontroll, opplyser lagledelsen fra Gøteborg. Midt i andre omgang punkterte Lea Hunsdal Falsen kampen etter en soloprestasjon.

I GOD STIM: Linnea K Sivertsen, Hedda Pedersen, Amalie F Olsen og Thea Grell, samt Sofie Movik Simensen foran, har fått en knallstart på Gothia cup. Foto: Privat

Nå venter gruppefinale mot selveste IFK Gøteborg. Selv om kampen ikke vil påvirke veien mot A-sluttspillet, vil dette gi jentene en god pekepinn. Gruppefinalen spilles onsdag klokken 14.30.