FIN OPPLEVELSE: Barna som benytter seg av Veiledningssenteret hadde fått ordnet flotte spilletrøyer som de brukte i kampen mot BUL-damene.
(Foto: Grete Rugland)

FIN OPPLEVELSE: Barna som benytter seg av Veiledningssenteret hadde fått ordnet flotte spilletrøyer som de brukte i kampen mot BUL-damene. Foto: Grete Rugland

Heltemøte i Bossekop

BUL-damene sørget for at 16 barn fikk en uforglemmelig dag.

Veiledningssenteret i Alta er en av BULs viktigste samarbeidspartnere denne sesongen. De tar seg av barn som har rusavhengige i sin nærmeste familie, og disse barna har passende nok fått kallenavnet «Superheltene».

Stakk av med seieren

Onsdag i forrige uke var det klart for et skikkelig heltemøte på Coop-banen i Bossekop. 16 barn i alderen 5-14 år skulle spille kamp mot BULs egne superhelter, nemlig damelaget som holder til i allnorsk 1. divisjon. Det ble en veldig flott affære for alle involverte.

– For en fantastisk ettermiddag og kveld. Både superheltene og BUL-damene hadde sett frem til dette oppgjøret i lang tid, og alle hadde trent godt og var klare til kamp. Solen skinte fra skyfri himmel, og det ble tidlig klart at barna hadde fått mobilisert en formidabel heiagjeng som laget liv og røre på tribunen. Innsatsen både på og utenfor banen var fantastisk, og superheltene sikret til slutt en overlegen seier, forteller daglig leder ved Veiledningssenteret, Grete Rugland.

– Det ble medalje til alle, og sammen med supporterne avsluttet vi heltemøtet med felles kveldsmat. Jeg tror alle var enige om at vi hadde tilbrakt noen flotte timer sammen, sier hun.

Takknemlige

Rugland ønsker å rette en stor takk til alle som bidro. Bedrifter og foreninger stilte opp med kveldsmat, energidrikk, energibarer og drikkeflasker. De hadde også sponsorer og støttespillere som gjorde det mulig å lage de flotte kamptrøyene som barna brukte i matchen.

– Vi er veldig takknemlige overfor alle som gjorde dette mulig. Takk til superheltene, supporterne på tribunen og de fantastiske jentene i BUL. Vi er enormt stolte å få «sitte» på ryggen deres denne sesongen, forteller Rugland, som sikter til sponsormerket bakpå spillerdraktene som BUL-damene benytter i år.

Utforsk tema:
Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

kommunestyret

– Min vakt og mitt ansvar

Fristbruddene var verre enn antatt, men nå er barnevernet på rett kurs.

Endrer svømmestil

Når det blir sterk strøm, bruker oppdrettslaksen annen teknikk for å komme seg frem.

kommunestyret

– Smil, bil-Rolf, du fikk viljen din!

Siste brikke falt på plass for byggekompleks for bil- og matbutikk.

To prikker til bowlingen

Det straffer seg å somle med papirene.

– Lite lus i nord

Det er lite lus på villaks fra Nordland og nordover.

musikk

Tar med heiagjeng når Eirik skal i ilden

Eirik Lyng har med seg medbrakte fans til Melodi Grand Prix jr.

TV Nord torsdag 21. september

Førerløse biler skal øke sikkerheten på veiene.