A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I år gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag var det toppoppgjør mellom serieleder HamKam og toer Alta IF på Briskeby, og det var hjemmelaget som gikk seirende ut. Christian Reginiussen scoret i 1-2-tapet på Hamar. Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Daniel Rojas

Daniel M. Rojas. Foto: Magne Ek

Hadde en fantastisk redning i første omgang, og fulgte opp med strafferedning etter pause. Stabil i prestasjonene og trygg i feltarbeidet. Fikk gult kort og straffe mot seg, men ryddet altså opp i det selv.

To stjerner: Christian Reginiussen

Christian Reginiussen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Ble flyttet høyere i banen, og var et konstant uromoment for HamKam-forsvaret. Skapte flere farligheter, og var mye involvert i Alta IFs angrepsspill. Scoret et fint mål.

Én stjerne: Thomas Braaten

Thomas Braaten. Foto: Karl Eirik Steffensen

Viste igjen at han har massevis av erfaring fra høyere nivå. Skapte trygghet og ro i de bakre rekker med sin tilstedeværelse, vant dueller og gjorde gode valg med ballen.